Sportfogadás tippek: Anglia - Szlovénia

2014-11-15
Tegnap a Magyarország-Finnország találkozón a lesek számára fogadtunk. A szokatlanul alacsony, 2.5-ös határt használtuk ki, és szépen be is jött a tipp már az első félidőben. Maradunk a leseknél, ezúttal az Anglia-Szlovénia találkozót néztük ki magunknak.

Anglia - Szlovénia

Tipp: Lesek száma 3.5 felett

Odds: 1.72

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00

 

Sokaknak talán meglepő, talán butaságnak tartják, hogy ilyesmikre is fogadunk. Viszont el kell fogadni, hogy a sportfogadás nem csak 1X2 típusú fogadásból áll, és bizony arra kell fogadni, ami a pénzt hozza. Szerintünk ez a tipp hozza.

Anglia eddig háromból három selejtezőt nyert, ha Szlovéniát megveri a háromoroszlános csapat, akkor 4 meccs után 100%-ps lesz, és vélhetően simán ki is jut az EB-re. Rooney ma játssza 100. válogatott meccsét, igazi futballünnepre készül Anglia.

Persze Rooney 100. válogatottságának köze nincs a lesek számához, hacsak az nem, hogy a szokásosnál is jobban akar, és többször fut lesre. Egyébként az angoloknál vélhetően kezdő lesz Sterling és Welbeck, náluk gyorsabb focista pedig kevés van a világon. Őket valószínűleg többször is elkapják majd lesen.

A vendégeknél pedig a veterán Novakovic lesz az, aki rendre lesen kalandozik. Ő már a rutint képviseli, pont ezért fogja kicentizni azt, hogy a leshatárról induljon. Többször elkapják majd őt is, ahogy Ljubijankicot is. De Kirm és Kampl is lesre futhat a széleken szlovén oldalon, főleg Kampl az, aki a Salzburgnál hozzászokott ahhoz, hogy többet kell támadnia, mint visszafelé játszani. Lüktető tempójú találkozó lesz, a szlovénok sem játszhatnak döntetlenre igazából. A mi tippünk az, hogy ezen a találkozón minimum négyszer intenek lest az asszisztensek.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,