Sportfogadás tippek: Budafok - FTC

2017-05-17
A Fradi a Magyar Kupa elődöntőjének odavágóját 8-0-ra nyerte a Budafok ellen, kijött a két osztálynyi különbség, vagy még egy picit több is. A harmadosztály bajnoka a visszavágón kozmetikázhat az eredményen.

Budafok - FTC

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.42

Tippmix odds: 1.35

Kezdés: 05.17. 15:00

 

A meccs tét nélküli, senki sem gondolhatja komolyan, hogy a Budafok ledolgozza a 8-gólos hátrányt. Viszont ettől még lehet ez jó meccs, és vélhetően nem is lesz rossz.

A Budafok célja lehet, hogy hazai pályán sokkal pofásabb eredményt érjen el zöld-fehér riválisa ellen. A Groupamában a Budafok csak asszisztált a Fradi gálájához, otthon azért komolyabb ellenállás tanúsít majd a Budafoki MTE. Egyébként ez a Budafok az NBIII-at magabiztosan nyerte, szóval jövőre már a másodosztályban szerepel a csapat. Saját bajnokságában kiemelkedik, a 8-0-ás zakó után három bajnokiból hármat nyert, ezeken a találkozókon lőtt nyolc gólt és egyet sem kapott.

Ebből is látszik, hogy egy jó élvonalbeli csapat és egy harmadosztályú együttes között azért ki tud nyílni az olló. Viszont a Budafok korábban azért bizonyított az MK-ban, hisz nem véletlenül került az elődöntőbe. Másodosztályú csapatokat is búcsúztatott, de a legnagyobb skalp a Videoton volt. A bajnokesélyes Vidit otthon 2-1-re sikerült megverni, pedig a fehérvári együttes csöppet sem volt tartalékos, nem az ifikkel volt tele a csapat. A Horváth T. – Vinicius, Nego, Stopira, Varga B. – Pölöskei Zs. (Juhász, a szünetben), Kovács I., Bévárdi (Géresi, a szünetben), Kovács S. – Bódi, Barczi (Hadzic, a szünetben) -féle együttes nem nevezhető gyengének, válogatott játékosokkal a pályán sem tudott továbbjutni a Budafok ellen a Vidi.

A Budafok egyébként nem rossz csapat, több ex- NBI1-es spílerrel, a sokat tapasztalt Prukner mesterrel a padon képes lehet a visszavágón sokkal komolyabb teljesítményre. Egyébként a Budafok az odavágó előtt még nem volt bajnok, egyértelmű, hogy a feljutás volt a cél idén, ez a Fradi elleni párharc csak egy ajándék. Most már zsebben a bajnoki cím, lehet gálázni egy jót az FTC ellen. A Budafok keményebb lesz, a Fradi pedig vélhetően tartalékosabb és puhább. Az odavágót látva itt is potyogni kéne a góloknak, hisz a Ferencváros otthon futószalagon gyártotta a helyzeteket, és úgy lőtt nyolcat, hogy jó pár ziccer  kimaradt. Otthon a Budafok is be fog találni, egyértelmű, hogy az FTC-nél lesz rés a pajzson, nem lesz ugyanolyan a koncentráció, mint az odavágón. Itt egy-két kapott gól belefér, legfeljebb Doll elmorzsol majd egy-két csúnyább s-betűs német szót...

Tipp: 2-4

 

Címkék: sportfogadás, tipp,