Sportfogadás tippek: Wisla Can-Pack - UNI Győr

2017-02-01
Február első napján nézzünk egy tippet a női Euroligából. Két, nem épp erős együttes feszül egymásnak Lengyelországban, ahol véleményünk szerint az oddsok a reális esélyek nincsenek összhangban.

Wisla Can-Pack - Uni Győr

Online sportfogadás tipp: Győr +11.5 pont

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: 1.75

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

A lengyel Wislának eddig két győzelme van, míg a Győr egy sikert könyvelhetett el. A Krakkó két győzelméből az egyiket pont a Győr ellen aratta. Ráadásul az a győzelem elég nagyot szólt, hisz a Wisla Győrben tudott 91-61 arányban győzedelmeskedni.

Ha így nézzük, reális a Győr győzelmére kínált 5.00-ös odds! Viszont abból indulunk ki, hogy minden meccs más. Más, ráadásul a 30 pontos siker picit el is altathatja a lengyel együttest. Ami viszont biztos, hogy a győri lányok önbecsülésének nagyon nem tett jól a méretes zakó, és szeretnék megmutatni, hogy az a 91-61-es meccs nem a  reális képet mutatja.

Azon a meccsen például a Krakkó 55%-kal dobta a triplákat, ami nem természetes. De ez igaz volt a mezőnydobásokra is, a Wislának minden esett, a Győrnek meg szinte semmi. Az egyik csapat jó napot fogott ki, a másik nem. Lehet ez ma fordítva is, lehet jó napja a Győrnek, és lehet rossz a Wislának.

Egyébként a 2-9-es mérleggel a Wisla sem nagyon reménykedhet továbbjutásban, legutóbb pl. az olasz Schiótól 26 ponttal kapott ki. Kobryn nem játszott, vélhetően ma sem fog. Mindjárt egy indok a Győr mellett, illetve ahogy egyébként az Uni Győr, úgy majd a Wisla is komoly meccset saját bajnokságában a Polkowicze ellen hétvégén. Szóval hiába kapott ki a magyar csapat anno 30-al, azért reálisan nézve 30 pont egészen biztosan nincs a két együttes között. Ráadásul amíg az utolsó fordulóban pl. a Wisla 26-al kapott ki a Schiótól, addig a Győr egész sokáig egész jól tartotta magát a Fenerbahce ellen. Ha Goreék jó napot fognak ki, nehogy a hendit hozzák, de még nyerhet is az Uni Győr. Persze ez utóbbi már necces, de véleményünk szerint a +11.5 pontba bele kell férni a Győrnek mindenképp!

Címkék: sportfogadás, tipp,