Sportfogadás tippek: Magyarország - Horvátország

2016-04-08
A női labdarúgó-válogatott ma este Horvátország legjobbjaival mérkőzik meg Gyirmóton. Horvátországban 1-1-et játszott a két együttes, itthon viszont nagyon jó lenne győzelmet ünnepelni, hogy maradjon esély a 2. hely megszerzésére.

Magyarország - Horvátország

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: péntek 20:30

 

Az Eb-selejtezők 5-ös csoportjában Németország elsősége a sorsolásnál eldőlt. Kiemelkedik a riválisok közül, négy lejátszott meccs után maximális pontszámmal 22-0-ás gólkülönbséggel vezeti a csoportot. A németek mögött jelenleg a horvát-orosz-magyar-török sorrend alakult ki. Persze ezen lehet még módosítani, és Markó Edina tanítványai is ezen lesznek.

Jakabfi Zsani a Wolfsburg légiósa a BL-negyeddöntőben gólokkal jelezte, hogy remek formában van, sérülésnek nyoma sincs már! Egyébként is jó helyzetben vagyunk ilyen szempontból, minden kulcsjátékosunk bevethető!

A válogatottban 12 légiós játszik, Jakabfi mellett minden csapatrészben vannak külföldön játsszó játékosaink, és akik itthon rúgják a bőrt, szintén minőséget képviselnek. A Ciprus Kupán tavasszal jó és nívós meccseket játszott a válogatott, önbizalmat gyűjtött a selejtezőkre.

A két csapat horvátországi találkozóját egyébként a horvátok irányították, ami azért meglepő volt, hisz elméletileg azért erősebb csapatunk van. Itthon vélhetően mi fogunk dominálni, de a dalmát csajok igen bátran játszottak, összesen 16-szor kísérleteztek kapuralövéssel, ami egy igen magas szám. Aztán ha őszinték vagyunk, azért a védelmünket zavarba lehet hozni, még a gyengécske török együttes is többször került gólhelyzetbe anno. Gyilkosak lehetnek a horvát kontrák, de ha elöl jól sáfárkodnak a helyzetekkel a támadóink, akkor nem lehet gond. Sajnos jellemző a csapatunkra, hogy képesek a csajok a legnagyobb ziccert is elrontani, de a helyzetek számával nem lesz gond, és reméljük, hogy a értékesítéssel sem. Markó Edina elmondta, hogy nem fog alibizni a csapat, első perctől a győzelemre törünk!

Egyébként valószínűleg a horvátok is gólra törően, győzelemre játszanak majd, hisz a 2. hely megszerzéséhez nekik sem elég az iksz.

Címkék: sportfogadás, tipp,