Sportfogadás tippek: Leverkusen - Lazio

2015-08-26
Öt hely kiadó még a BL-főtábláján. Öt meccset rendeznek ezért az öt helyért, melyek közül mi a Leverkusen - Lazio találkozót nézzük meg közelebbről.

Leverkusen - Lazio

Tipp: Leverkusen góljai 1.5 felett

Odds: 1.65

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szerda 20:45

 

Fura meccs volt a Lazio-Leverkusen. Fura volt olyan szempontból, hogy a Leverkusen vendégként mezőnyfölényben játszott, a gólt mégis az olasz Lazio szerezte. A vendég-védelem egyet hibázott, Keita pedig kegyetlenül büntetett.

Ha az UEFA statisztikáit nézzük, picit sántít a dolog, de mindegy is. Ami tény, hogy a Bayer Leverkusen idegenben is partnere volt a Laziónak, akkor valószínűleg otthon is dominálni fog!

Várható kezdőcsapatok:

Leverkusen: Leno - Hilbert, K. Papadopoulos, Tah, Wendell - Kramer, L. Bender - Bellarabi, Calhanoglu, Son - Kießling
Lazio: Beriisha - Basta, de Vrij, Gentiletti, Radu - Cataldi, Parolo, Lulic - Candreva, Keita, Felipe Anderson
Nem is kérdéses, hogy a szezon legfontosabb meccse ez a csapatoknak. Nagy pénz van a BL-ben, óriási küzdelemre lehet számítani.
Schmidt mester Leverkusenje vélhetően előveszi a letámadásos taktikát. Fizikálisan egy német csapatnak elvileg ezzel gondja nem lehet, nem szabad, hogy az erőteljes kezdés visszaüssön. Ennek a letámadásos taktikának működni kell, már csak azért is, mert a Serie A-ban amúgy is picitkét lassabb tempóban játszanak a csapatok, ráadásul azt a direkt letámadást, amelyet ma a Leverkusen játszani fog, senki sem vállalja be az olasz élvonalban. Kizárt, hogy az 'olasz' védők zavartalanul járassák hátul a labdát csorgatva az időt!
Otthon a Leverkusen mindent bele fog adni, és ha mellé áll a szerencse, akár ki is ütheti az olasz együttest. Persze gólt a Sasok becenévre hallgató olasz csapat is lőhet, ekkor a Leverkusennek már minimum háromszor kell bevenni Berisha kapuját. Ez sem lehetetlen, sőt benne is van a pakliban. Ugyanakkor a Leverkusenről tudni kell, hogy betömörülő csapatok ellen azért tud szenvedni, így maradjunk a Leverkusen góljai 1.5 felett opciónál. Két gólt otthon lőni fog a Bayer, Calhanoglu, Bellarabi és Son is játszik, elöl ott lesz Kiessling, Kramer és Bender összekötőben, szóval a legerősebb összeállításában léphet pályára a gyógyszergyári együttes. Egyébként is jó formában van a Bayer, két győzelemmel kezdte a Bundesligát, itt az ideje villantani a BL-ben is!
 
Címkék: sportfogadás, tipp,