Sportfogadás tippek: Barcelona - Las Palmas

2015-09-25
Nagy zakót kapott a Barca a La Ligában hétközi meccsen. A Celta Vigo 4-1-re páholta el Messiéket, legutóbb három-gólos zakót még a régebben a Real Madrid tudott a katalánokra mérni. Helyre kell állítani a renomét, ennek pedig a Las Palmas ihatja meg a levét

Barcelona - Las Palmas

Tipp: A Barcelona góljai 3.5 felett

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: szombat 16:00

Azt előre le kell szögezni, hogy nincs pánikhangulat a Barcánál. Nagyon a bajnokság elején járunk, többen úgy tartják, hogy még pont jókor jött a pofon. Mert ez a 4-1 bizony pofon volt, méghozzá a fájósabb fajtából.

Nem igazán találta a játékát a Barca, szokatlanul tompa volt a csapat. Sáros a vereségben nyakig Luis Enrique is, hisz nem ilyen meccsen kell Mathieut szélen játszatni, és nem ilyenkor kell Rakiticet pihentetni, amikor tudta, hogy mennyire kemény meccs lesz. Tudta, hisz ő maga nyilatkozta le.

Erre mit látunk, Sergi Roberto a kezdőben. Valóban ügyes, meg aranyos srác, de neki kellett volna a Las Palmas ellen kezdeni, Rakiticnek pedig a Balaidosban.

Pique megint hibázott hátul, ter Stegen csak kapott négy gólt, szóval vérzett a Barca veszettül. Az MSN sem volt éles, ez tényleg nem a katalánok meccse volt!

De majd hétvégén, egy sokkal gyengébb csapat ellen, otthon ki lehet nyitni a gólcsapot. Jelezni kell a szurkolók felé, a fanyalgók felé, hogy csak egy kisiklás volt. Itt most a 2-0-ás siker nem elég, űzni-hajtani kell a gólokat, hogy a 4-1 homályosodjon, és azért is, hogy a közelgő BL-meccs miatt a Leverkusen nehogy túlzottan felszívja magát.

A Las Palmas meglepetésre hétközi meccsen verte a gyengélkedő Sevillát (tök utolsó a friss EL győztes), de nem egy félelmetes társaság ez. De lehet akármilyen félelmetes, a Barca most mindenkinek bizonyítani fog. És elsősorban saját maguk számára van szükség egy jó meccsre, egy olyan meccsre, ahol végre kinyílik a gólzsák. Ráadásul a 1-4 után nem is lehet elszórakozni az első félidőt, mint a Levante elleni találkozón, itt most a meccs elejétől nyomni kell. A Las Palmasból is sokat kivehetett a Sevilla legyőzése, azért az újonc nincs ahhoz hozzászokva, hogy hét napon belül három bajnokit játsszon le.

Nincs mese, a Barcelona nyerni fog, méghozzá egy olyan meccsen, ahol ismét megszórja ellenfelét. Legutóbb a Levante egy félidő alatt kapott négyet, ha most az első játékrészben is látunk focit, akár 5-6 gólt is benyelhet a vendég-együttes!

Címkék: sportfogadás, tipp,