Sportfogadás tippek: New York City - Orlando City

2016-05-29
Az MLS-ben ma este két közönségszórakoztató focit produkáló együttes csap össze. A NYC és az Orlando is sok-gólos meccseket szokott játszani, reméljük, ma sem lesz másként.

New York City - Orlando City

Tipp: gólok száma 2.5 felett

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 22:30

 

Az MLS-ben látni érdekes meccseket. Európai top-futballhoz szokott szemeinknek néha nem könnyű hinni, pedig látjuk, mi történik.

Legutóbb (is) ilyen meccset játszott a NY City. A városi rivális NYRB volt az ellenfél, és valósággal megsemmisíttette Piróékat. A Red Bulls 7-0-ra nyert idegenben, KO volt a javából. A hét gólból három szöglet után született, egy labda pedig szabadrúgásból jött befelé, aztán az is valahogy a City kapujában kötött ki. Azóta a NYC nem játszott meccset, most viszont ismét pályára lép, ezúttal az Orlando ellen.

Egyébként Pirlóék nagy-arányú veresége azért is volt meglepő, hisz előtte sorra hozták a győzelmeket. Megjegyezzük, ezt sem szokhattuk meg a City-től. Az biztos, hogy a 0-7 után ma próbálnak majd kompenzálni, talán Lampard is vállal már vagy jó 60 percet. Azért ebben a csapatban ott lehet a pályán egyszerre Lampard, Pirlo és David Villa, szóval van itt minőség, Shelton, Mendoza, Diskerud vagy Iraola, csupa-csupa remek játékosok MLS szinten. De amit múlt héten védekezésben mutatott a New York, az maga volt a katasztrófa, de Saunders kapus sem volt a toppon.

Az Orlando együttese két emberre épül. Az egyik a kanadai Larin, aki egy igazi gólvágó, a másik pedig a brazil Kaká. Ha ennek a két játékosnak jó napja van, akár nyerhet is az Orlando, de ha rossz napot fognak ki, a NYC pedig szebbik arcát mutatja, akkor simán nyerhet 4-5 góllal a hazai City.

Egyébként az Orlandótól sem szokatlan a gólzáporos meccs, az utolsó 9 bajnokiján Kakáék kaptak is gólt, de rúgtak is minimum egyet. Az NYC és az Orlando tavaly júliusban például egy 5-3-as meccset is játszott, reméljük, hogy most is adnak majd a srácok a szórakoztatásra!

Címkék: sportfogadás, tipp,