Sportfogadás tippek: Inter - Real Madrid

2015-07-27
Kínában felkészülési meccsen találkozik hétfőn az Inter és a Real Madrid csapata. Tétmeccsen nem igazán lenne kérdéses, melyik csapat nyer, de vélhetően most sem sok esélye marad nyerni az olasz együttesnek.

Inter - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Kezdés: hétfő 14:00

 

Ilyenkor, a szezon előtt a jónevű együttesek amerikai, ausztrál, és ázsiai túrára indulnak, hogy a csapataikat népszerűsítsék. Azt azért tudni kell, hogy pl. a mezeladások miatt igen fontos az ázsiai piac, hányszor hallunk olyat, hogy egy-egy nevesebb játékos kifizetési ára már a mezeladásokból visszajön. Nos ezért is fontos, hogy ezek a csapatok szinte minden évben tiszteletüket tegyék Ázsiában, főként Kínában.

Fontos az is, hogy jó meccseket játszanak, bár való igaz, erre azért nem mindig, nem minden csapat figyel oda. A Real Madrid azért nem ilyen, minden téren profik a Madridnál.

Az Inter már hosszabb ideje Kínában tartózkodik, 1-0-ra kikapott a Bayerntől, majd 1-0-ra a városi rivális AC Milantól. Még gólt sem lőtt a Nerazzurri, épp itt lenne az ideje. Azért más dolog 3-2-re kikapni, és megint más 1-0-ra.

A Real Madrid Ausztráliából ugrott át Kínába, ahol megmérkőzik majd mindkét milánói együttessel, először hétfőn az Interrel. A Blancók Ausztráliában az MCG-ben 4-1-re verték meg a Man. City-t, van tehát lendület a Királyi gárdában itt a szezon előtt is!

A City ellen a Navas-Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo-Kroos-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema 11 játszott, ami most a legerősebb Real Madrid. James ugye a Copa miatt hosszabb pihenőt kapott idén nyáron (is), szóval ennél erősebb Real Madrid most nem létezik.

Itt Kínában is a legjobbak kezdenek majd, így jó esély van rá, hogy ez a tipp egy félidő alatt lejön. Az Inter minden idei edzőmeccsén kapott gólt, legyen az ellenfél a Bayern, a Milan, a Carpi vagy a Stuttgarter Kickers. Bár való igaz, azért Medel vagy Miranda még csatlakozik majd a Kínában edzőtáborozó kerethez.

A Real Madrid nem fog viccelni, hiába edzőmeccs, Ronaldo itt is gólokat akar lőni. Egy jó meccs, máris mezek milliót veszik a kínaiak, szóval nem mindegy, mi lesz ennek a meccsnek a vége. Ha a Real olyan kezdővel áll fel, mint a City ellen az MCG-ben, akkor itt potyognak majd a gólok.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,