Sportfogadás tippek: Mainz - Darmstadt

2016-03-06
A Mainz a hétközi fordulóban idegenben verte 2-1-re a Bayernt. Ha az a győzelem nem sokszorozza meg a csapat erejét, akkor semmi.

Mainz 05 - Darmstadt

Tipp: Mainz győzelem

Odds: 1.80

Iroda: sportingbet

Kezdés: vasárnap 15:30

 

A Mainz nem viccel! Az a csapat, amely a Bayernt idegenben veri, mindenkit meg tud verni. Pláne otthon, hisz hazai pályán a Mainz 05 tradicionálisan jó. Már Kloppal, aztán Tuchellel is remekelt a Mainz, most Schmidt is remek munkát végez a csapat élén.

Muto, Soto és Bengtsson ma is hiányzik, de ez a Mainz igazi csapat, egy-két játékos kiesése még nem jelenti azt, hogy ne tudna jól játszani a hazai együttes. A Bayern elleni nem várt siker pedig azt jelenti, hogy Cordobáék még a BL-indulást jelentő helyek egyikét is megcsíphetik. (Ha nyer a Schmidt-csapat, megelőzi a Schalkét, és pontszámban beéri a 3. Herthát!!!)

Utolsó 6 bajnokijából 5-öt megnyert ez az együttes, a Bayern elleni győzelem előtt 3-1-re verte a Leverkusent is, szóval tényleg remek formában játszik hétről hétre.

A Darmstadt ereje fogy, keskeny a keret, és fáradnak a játékosok. Legutóbb ugye hétközi meccs is volt, a tartalékos BVB ellen is simán kikapott az újonc. A bajnokság hajrája jön, most kellene fittnek maradni, mentálisan erősnek, de nem biztos, hogy a Darmstadt bírni fogja a nyomást. A Mainz viszont nagy formában van, nyomás nélkül focizhatnak a srácok, és mint látjuk, komoly csapatokat is képesek megverni. Meglepetés lenne, ha hazai közönség előtt nem tudnák behúzni a 3 pontot.

Várható kezdőcsapatok:

Mainz: Karius-Donati-Balogun-Bungert-Busemann-Baumgartlinger-Latza-de Blasis-Malli-Sampeiro-Cordoba
Darmstadt: Mathenia-Jungwirth-Sulu-Rajkovic-Caldirola-Niemeyer-Gondorf-Heller-Vrancic-Kempe-Wagner

Címkék: sportfogadás, tipp,