Sportfogadás tippek: Real Madrid - Deportivo

2016-01-07
Hétvégén a Depor ellen debütál Zinedine Zidane a Real Madrid vezetőedzőjeként. Hétfőn Perezék kirúgták Benitezt, egy új éra kezdődik a Királyiaknál. hogy milyen, majd kiderül...

Real Madrid -Deportivo La Coruna

Tipp: Real Madrid góljai: 2.5 felett

Odds: 1.46

Iroda: unibet

Kezdés: szombat, 20:30

 

Zinedine Zidane irányíthatja a Real Madridot, a Castilla után igen nagy minőségi ugrás. Segítőként már dolgozott a Real felnőtt csapatánál, de most vezetőedzőként kell helyt állni! Zidane az első francia vezetőedző a Real Madrid történelmében, aztán hogy milyen messzire jut, azt most nehéz megmondani! Florentino Perez egyébként nagyot húzott, hisz az ő munkáját is rengetegen kritizálják, de így mindenki Zidane-ra figyel, őt pedig feltehetőleg békén hagyja majd a sajtó.

Egy dolog fix, igen jó időpontban került oda a csapathoz, hisz ha megnézzük a Real ellenfeleit a közeljövőből, hát nem nagyon találunk acélos csapatot. Most jön a Depor, aztán következik a Gijon, a Betis, az Espanyol és a Granada. Ezt az öt meccset azért illene hoznia a Madridnak, és vélhetően nem is lesz probléma. Egy igen kellemes időszak előtt érkezett tehát Zizou, az igazán nagy meccsek előtt lesz idő összecsiszolódni a csapattal.

Persze nagy a nyomás a francián, ezeken a meccseken igazából nyerni nem lehet, csak veszíteni. Sőt ezeken a meccseken mindenki elvárja, hogy a Real Madrid gálázzon, és ha nem is rúg 10-et, mint a Rayónak, de 5-6 dugót azért mindenki vár, pláne hazai pályán.

Ronaldóék a La Coruna ellen tavaly ősszel -igaz idegenben- rendeztek is egy gálát, 8-2-re tudtak győzni! A 78. percben már hat rúgott gólnál tartott a Madrid főleg Ronaldo és Bale tündöklésének köszönhetően, de J. Hernandez is kapott csereként egy bő negyed órát, és ő is vágott még kettőt.

Egy jó 8-2-vel vélhetően most is minden Real-fan kiegyezne, de mi mindenképp. Tény, hogy a Depor idén nem muzsikál rosszul, de pont ezért nincs is nyomás a csapaton, mer majd focizni a galíciai társaság is. A tippünknek pedig nem árt, ha a Depor nem adja fel a támadások lehetőségét, nem baj az, ha a Madrid rendezetlen védelem ellen kontrázhat

Ez lesz Zidane bemutatkozó meccse, reméljük, hogy emlékezetes marad, és legalább három gólt összehoznak Ronaldóék. Elvileg sérült nincs, eltiltott egyedül Kovacic, de ő aligha kezdene. Carvajal nem teljesen egészséges, de már ő is bevethető már, szóval tényleg minden adott a hazai gólokhoz!

Címkék: sportfogadás, tipp,