Sportfogadás tippek: Feröer-szigetek - Magyarország

2016-09-06
Az Eb-selejtezők után a vb-selejtezőkön is találkozunk majd a feröeri válogatottal. Kellemetlen ellenfél, így gálára ne nagyon számítsunk. Egy cél van, ez pedig a győzelem!

Feröer-szigetek - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Magyarország góljai 2.5 alatt

Unibet odds: 1.39

Tippmix odds:  -

Kezdés: kedd, 20:45

 

A norvégok elleni Eb-pótselejtezőket is számítva 12 kvalifikációs meccset tekintve egyszer rúgott min. 3 gólt a magyar csapat. Ez a görögök elleni 'tét nélküli' utolsó Eb-selejtező volt. Amikor volt tét, két gólt sem sűrűn rúgtunk. A 11 téttel bíró találkozón 11 gólt lőttünk, azaz meccsenként egyet. Egyet, s nem többet ...

Hála az égnek, a védekezés jól működött, Király is remekelt. Leszámítva az észak-írek ellen kapott utolsó perces gólokat, tényleg nem volt itt probléma.

Storck szerint a nulláról kell indulni, és ez bizony igaz is. Új sorozat, minden kezdődik elölről. Sajnos a játékosok nincsenek épp kirobbanó formában, ettől függetlenül ezt a mai meccset valahogy meg kell nyerni.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak

Gera, Pintér és Lovrancsics nem játszik, Szalai játéka is kérdéses.

A válogatott vélhetően a Dibusz Dénes - Fiola Attila, Lang Ádám, Guzmics Richárd, Kádár Tamás - Elek Ákos, Nagy Ádám - Németh Krisztián, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám -féle összeállításban lép pályára. Ez azért nem néz ki rosszul, Elek Ákos képes pótolni Gera Zolit.
A tipp. Szóval mi három gólt akkor sem nagyon lőnénk, ha kétszer 90 perces lenne a meccs. Emlékezzünk csak vissza a Feröer elleni idegenbeli meccsre. Veszettül rezgett a léc, mert szebb focit játszottak, mezőnyben jobbak voltak a feröeriek. Persze a gólt mi lőttük, de emlékezhetünk arra is, Dibusz mekkorákat védett. Elvileg 12-13 Celsius fok lesz, kicsit szeles, párás idő. Ehhez jön a műfű, amely teljesen más játékot követel meg a srácoktól. Közel sem ideális körülmények, és ugye ott az a fránya állapotfelmérés, amely elárulta, hogy fizikálisan nincsenek épp toppon a játékosaink. Hátul nem lesz ott Király -bár nem árt hangsúlyozni, a legutóbbi Feröeren játszott meccs hőse Dibusz volt-, és nincs ott középen Gera Zoli. A védekezéssel talán ma sem lesz baj, ám az is elég biztosnak tűnik, hogy mi három gólt ma nem fogunk lőni.
Egységes, masszív a feröeri együttes is, elég jó kis tipp, hogy nem jutunk el három lőtt gólig. Az odds 1.39, nem túl magas, teljesen rendben lévő szorzó, ám még így is bőven a játszható kategória!
 
Címkék: sportfogadás, tipp,