Sportfogadás tippek: Sporting Gijon - Getafe

2016-01-04
Ismét hétfő, ismét a nagy nihil közepén találjuk magunkat. A La Liga viszont hagyott egy találkozót hétfőre is, méghozzá egy olyat, amely a kiesést nagyban befolyásolja. Nézzük bővebben!

Sporting Gijon - Getafe

Tipp: Sponting Gijon (DNB)

Odds: 1.55

Iroda: sportingbet

Kezdés: 01.04.  20:30

 

Nincs könnyű helyzetben a Sporting Gijon és a Getafe sem. Előbbi csapatnak van ugyan egy elhalasztott meccse, de azt a Barca ellen kell megvívni, tehát nagyjából olyan, mintha nem is lenne. Így van 15 pontja a Gijónnak 16 meccsen, ami nem sok. A Getafe sem áll túl fényesen, 17 mérkőzésen 17 pontot gyűjtött, azaz meccsenként egy egységgel operál idáig, ha átlagot nézünk.

A kiesés elöl menekülő együttesek a La Ligában a 40 pontot szokták becélozni, ha az megvan, általában nagy baj nem lehet. Ha a két együttes utolsó négy bajnokiját nézzük, mindkettő 3-3 pontot szerzett. A Gijon egy győzelmet aratott, a madridi Getafe három iksszel hozta össze ezt a három egységet. Döcög a szekér itt is, meg ott is.

A statisztikai adatokat böngészve találni még egyet, ami igazán érdekes, ez pedig a Getafe idegenbeli teljesítménye! A madridi együttes 2 pontot gyűjtött idegenben a lehetséges 24-ből. Vagyis a begyűjthető pontok 8.33 százalékát. Hihetetlenül kevés.

Márpedig a Getafe ma megint idegenben játszik, és a Gijon is olyan csapat, amely otthon veszélyes igazán. A Sporting is védi a hazai pályát, így lesz ez a mai meccsen is. Lafita nem játszhat a vendégeknél, ez a kreativitás rovására mehet, de a védelemben is lesz hiányzó Alexis személyében.

A legnagyobb probléma viszont az, hogy Escribá csapata idegenben valami oknál fogva mindig hitehagyott csapat benyomását kelti, és tutyimutyi focit játszik. Ezek a Gijon-féle együttesek pedig mindent megtesznek, hogy otthon a riválisokat elverjék, és ez ma is így lesz! A Sporting utolsó 5 hazai tétmeccse közül csak egyet veszített el, most is jó esély mutatkozik arra, hogy minimum egy döntetlent megcsíp a Sporting.

Címkék: sportfogadás, tipp,