Sportfogadás tippek: Ferencváros - Partizani

2016-07-18
Ezen a hétfőn sincs olyan sportesemény, ahol lehetne jó tippet találni, így nézzünk inkább előre, egészen szerdáig!

Ferencváros - Partizani

Online sportfogadás tipp:  FTC -1 gól (AH, azaz 1 gólos FTC-siker esetén a  tét visszajár)

Bet365 odds: 1.60

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda 19:30

 

Albániában az előző héten 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros a Partizani ellen. Fili 47. percben szerzett góljára a csereként beálló Böde válaszolt. Idegenben szerzett gólt a Ferencváros, ami rendkívül fontos. Nem volt magas színvonalú találkozó, ám az látszódott a meccsen, hogy a Fradi jobb csapat. Idegenben is inkább az FTC próbált dominálni, eggyel többet lőtt kapura az FTC, és a szögletarány is 7-3 lett Geráék javára. Semmi aggodalomra okot adó dolgot nem mutatott a Partizani, és ez jó hír.

Az is jó hír lehet, hogy az 1-1-es eredmény azt jelenti, hogy a kezdő sípszó pillanatában az FTC áll továbbjutásra. Ha sokáig marad a 0-0, előbb-utóbb ki kell nyílnia az albán együttesnek, és akkor jöhetnek az FTC kontrái.

Bet365 - 15.000 Ft-os bónusz új játékosoknak

De sokkal valószínűbb forgatókönyv, hogy Geráék irányítanak majd, és próbálnak egy-két gólt szerezni. Hétvégén a Haladás ellen az első félidőben 3 gólt lőtt az FTC, Böde két gólja mellett egy gólpasszt is jegyzett. A szombathelyi együttesnek esélyt sem adtak a fővárosi zöld-fehérek! Pintér pótolja Nagy Ádámot, Lamah helyét Lovrencsics veszi át. Lovrencsics mindkét oldalon bevethető, szóval a távozókat sikerült pótolni. Böde remek formában van, két tétmeccsen rúgott három gólt, és adott egy gólpasszt. A nyáron igazolt Djurucin sem tűnik rossz játékosnak, ott van Radó, szóval van potenciál az FTC-ben. Hüsing is egyre jobban összeszokik majd a társakkal, nem létezik, hogy ez a Partizani, -amely albán csapat létére otthon sem volt félelmetes-, pont a Groupama Arénában fog űrfocit bemutatni.

A Partizani Tirana a 21. században UEFA és EL meccseket tekintve ötször játszott idegenben. Íme:

  • 2002.08.15. Hapoel Tel Aviv - Partizani 1-0
  • 2004.07.29. Birkirkara - Partizani 2-1
  • 2004.08.12. Bnei Shaknin - Partizani 3-0
  • 2008.07.17. Siroki Brijeg - Partizani 0-0
  • 2015.07.02. Stromsgodset - Partizani 3-1

A Siroki elleni 0-0 volt az egyetlen, ahol legalább egy ikszet megcsípett a Partizani Tirana. A BL-en most először indul a csapat, de ehhez is a Skenderbeu kizárása szükségeltetett. A Fradi hazai pályán sokkal bátrabb, sokkal határozottabb játékot mutat majd, és amilyen formában van Böde Dani, elképzelhetetlen, hogy ezt a meccset ne a Fradi nyerje. Aztán hogy a következő körben -vélhetően a RB Salzburg ellen- mire meg majd a zöld-fehér mezes együttes, az már más lapra tartozik, de ott sem lesz esélytelen a Ferencváros! Nem rossz tipp 1.40-ért a 'sima'  FTC-győzelem sem, de itthon a Fradinak illene 2-3 góllal nyerni!

Tipp: 2-0, vagy 3-0

Címkék: sportfogadás, tipp,