Sportfogadás tippek: Mexikó (női) - Trinidad és Tobago (női)

2014-11-19
November 14 és 30-a között rendezik Veracruzban a 2014 Közép-amerikai és karibi játékokat. Egy kis mini olimpia a térségben rengeteg sporteseménnyel.

Mexikó (női) - Trinidad és Tobago (női)

Tipp: Ht/Ft Mexikó/Mexikó

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00 (CET)

 

A közép-amerikai és karibi országok játékán természetesen a foci is jelen van. Sőt női tornát is rendeznek, nyolc ország válogatottjának részvételével. Két négyes csoportban küzdenek a csapatok, az első kettő jut az elődöntőbe.

Az A csoportban Mexikó, Trinidad és Tobago, Haiti és Kolumbia kapott helyett. Az első fordulóban két 1-1-es döntetlen született, a trinidadi női válogatott Haiti legjobbjaival játszott 1-1-et, Mexikó pedig a hajrában lőtt góljával mentette 1-1-re a Kolumbia elleni nyitómeccsét

Nos, azért azt tudni kell, hogy ebből a négyesből Kolumbia és Mexikó azért jóval nagyobb játékerőt képvisel, mint a másik két válogatott.

A mai játéknapon Kolumbiának Haitit, Mexikónak pedig Trinidadot kötelező megverni, méghozzá ha lehet, több góllal. A beszámolók alapján egyébként Kolumbia és Mexikó nem igazán akarta bántani egymást, és fura az az utolsó percben lőtt gól is...

Végül is a két favorit 1-1-es döntetlent játszott, innentől kezdve pedig nincs más hátra, mint behúzni a két kötelezőt. Mexikó ugye ráadásul hazai pályán játszik, nem lehet ellenfele Trinidad és Tobago csapata.

Mexikó a legutóbbi, 2011-es VB-re is kijutott, Ausztráliával és Angliával döntetlent játszott, ám a későbbi győztes Japánnal már nem bírt, így a csoportból nem jutott tovább. Ugyanakkor ezek a csapatok nem hasonlíthatóak Trinidad és Tobago válogatottjához. Ezt a mai találkozót illene Mexikó lányainak félidőre letudni, és a második 45 percben már a szépségre rámenni, a közönségnek játszani!

Kolumbia ellen ráadásul nem kezdett két igencsak jó nevű mexikói lány, Monica Ocampo, és Marbel Dominguez. Trinidad ellen vélhetően játszanak majd, ez pedig nem sok jót jelent az ellenfélnek.

Tipp: 4-0

Címkék: sportfogadás, tipp,