Sportfogadás tippek: Szlovénia - Olaszország

2013-09-12
A Szlovéniában zajló kosár EB-n már a 2. csoportkörnél tartanak a csapatok, ma újabb három találkozó kerül megrendezésre.

Szlovénia - Olaszország

Tipp: Szlovénia

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Remek kis meccsre van kilátás, hisz az olasz és a szlovén csapat is komolyan veszi az EB-t. Sajnos több válogatott nyűgként tekintett a tornára, és nem tette oda magát.

Szlovénia, mint házigazda nem teheti meg, hogy alibi kosárlabdát játsszon. Nem is tették, verték a cseheket, a spanyolokat és a grúzokat, de a horvátoktól is csak 2 ponttal kaptak ki Lakovicék. A lengyelek elleni találkozó már tét nélküli volt, azzal nem érdemes foglalkozni.

Olaszország egyértelműen meglepetéscsapata az EB-nek. Az benne volt a pakliban, hogy továbblépnek a csoportjukból, de az, hogy mindezt veretlenül teszik, az már nem igazán. Ráadásul tudjuk, hogy Bargnani és Gallinari sem lehet ott a csapatban. Nagyon szépen, alázattal játszottak, de ma jönnek a hazai pályán játszó szlovének.

Az olasz csapat elsősorban Gentilere, Aradorira, Belinellrei, Datomera, Cinciarinire, Cusinra épül, ők játszottak eddig 100 játékperc fölött, talán Meli vehető még ide, a többiek pedig percemberek.

Szlovénia együttesében a két Dragic, valamint Lorbek és Nachbar van 100 játékperc felett, de náluk Begic, Vidmar, Balazic, Lakovic, Blazic és Muric is sokat játszik, jobban forgatta a szlovén mester a csapatot, mint az olasz.

A két együttes a tornát megelőzően felkészülési meccsen összecsapott egymással, és ott a szlovének 92-84 arányban nyerni tudtak. Persze minden meccs más, de ott van a fejekben még az a meccs. A szlovének tudják, mi kell az olaszok legyőzéséhez, és a hazai pálya is jelenthet némi pluszt.

Ráadásul ha a végjáték kiélezett lesz, a sporik is inkább a szlovéneket segítik majd.

Olaszország eddig azért nyerte a meccseit, mert jobban akarta, mint az ellenfél. Kemény kis csoportban voltak, de a törökök és az oroszok is szív nélkül játszottak! A görögöket bravúrral verték, de nem lehet ezt a végtelenségig húzni! Ma a hazai pályán játszó szlovének elveszik az olaszok veretlenségét!

Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy a szlovén játékosok picikét frissebbek lehetnek, sokkal bővebb rotációval dolgoztak eddig, mint az olaszok. Itt a torna második felében már ennek is lesz jelentősége!

Sok sikert a tipphez, nyerjünk sokat ma is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,