Sportfogadás tippek: Athletic Bilbao - Celta Vigo

2013-09-16
A spanyol élvonal 4. fordulójának utolsó mérkőzését Baszkföldön rendezik. A meccs pedig történelmi, mert a Bilbao először lép pályára az új San Mamésben!

Athletic Bilbao - Celta Vigo

Tipp: Bilbao 1.5 gól felett

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A baszkok otthon mindig jól pörögnek, de most, hogy első meccsüket játsszák az új stadionjukban, nem lesz kegyelem! Indoknak ez bőven elég is lenne, rengeteg nyilatkozatot lehetett olvasni, hogy mennyire örülnek annak, hogy nem kell már bérbe venni a Sociedad pályáját, többen a hazaiak közül pedig fogadást kötöttek, ki lövi az első gólt. (Persze csak viccből, nehogy valaki félre értse itt a bundák világában :D)

A Bilbao és a Celta csapata sem kezdte rosszul a szezont, mindketten a középmezőnyben foglaltak helyet maguknak. A mai mérkőzés arról dönt, melyik csapat tud felzárkózni a nagyokhoz, melyik csapat tapad a 'nagymenőkre' Döntetlen esetén sincs tragédia, de egy Bilbao hazai pályán sosem játszik ikszre, így most sem fog.

A baszk Bilbao tavaly pocsék szezont futott. Megvoltak az okai, de ez a múlt. Nyáron leigazolták Benatot a Betistől, ezzel stabilizálták a középpályát. Két győzelem mellett egy vereségük van, de a Real Madrid ellen nem szégyen a vereség.

A Vigo is szépen muzsikált eddig, és idegenben verték el a Betist, ami azért nem kis szó. Láthattuk tegnap a Betis hogyan intézte el a Valenciát...

A tippünk mégis az, hogy a Bilbao ma magabiztos győzelmet arat. A vendégeknél ugye nins már Iago Aspas, de ami nagyobb baj, hogy nincs Khron-Dehli, Bermejo és Samuel Llorca sem. Nagy teher lesz az ex-Barca játékosokon, Nolito, Rafinha és Fontas játékán sok múlik.

A Bilbao együttesének jót tett Valverde érkezése, Bielsa már nem tudta motiválni a srácokat. Most újra lendületesen játszanak Susaetaék, ahogy azt a Bilbaotól megszokhattuk a korábbi években. A keret erős, simán oda kellene érniük az EL indulást érő helyek valamelyikére.

Nem gyenge a Celta Vigo sem, de ha a Bilbao játékosai komolyan veszik a meccset, két-három gólt berámolnak a Celtának.

(*Ma vélhetően megszakad az a hat meccse tartó sorozat, a Bilbao és a Celta utolsó hat bajnokiján egymás ellen egyik csapat sem tudott 1-nél több gólt szerezni.)

Sok sikert mindenkinek, nyerjünk sokat ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,