Sportfogadás tippek: Real Madrid - Valencia

2017-04-28
A Real Madrid a hétközi fordulóban tartalékosan is elintézte a Deport az elveszített Klasszikus után. Hétvégén a Bernabeuban a Valencia kaphatja meg a magáét.

Real Madrid - Valencia

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bet365 odds: 1.44

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: szombat, 16:15

 

Pepe és Bale kettősén kívül hétvégén a Valencia ellen már mindenki pályára léphet, Ramos eltiltása is lejárt, hisz mindössze egy-meccses eltiltást kapott. Vélhetően Ronaldo is játszik, meg mindenki, akit Zidene akar, hisz jövő héten majd jön az Atletico elleni BL elődöntő első felvonása is. Viszont a bajnokikat sem lazsálhatja el a Real Madrid, mert egy botlás, és elúszhat a bajnoki cím.

Ami a Valenciát illeti, a 12. helyen áll az együttes. Volt már rosszabb is a Túria-partiak pozíciója,  mehetne még egy-két helyet feljebb, de ugyanígy eshet is a tabellán, lényegében a bennmaradás megvan, innentől a helyezésnek max. presztízs értéke lehet. Április elején a Valencia nyeregette a bajnokikat, aztán otthon ikszelt a Sevilla ellen, majd egy zakó Malagán, és egy újabb zakó otthon a Sociedad ellen.

Amikor a mindkét csapat lő gólt (1.44) opciót vesszük ki a kínálatból, abban bízunk, hogy a két együttes meccsét a Valencia komolyan fogja venni. Azért ez a Túria-parti csapat sokkal jobb erőkből áll, mint a tabella mutatja. Komoly csapatok ellen, mint a Madrid is, fel fogják szívni magukat a Valencia játékosai, akiken amúgy semmi nyomás nincs.

A két együttes utolsó 7 egymás elleni bajnokiján mindig mindkét együttes betalált, általában nem is egyszer. Ebből a hét egymás elleni találkozóból 5 olyan is volt, ahol mindkét együttes minimum két gólt lőtt.  Azt sem lehet mondani, hogy a Real dominálná a párharcot, hisz ebből a hét meccsből csak kettőt tudott megnyerni. Egyébként a Valencia a Real Madridot idén bajnokin hazai pályán 2-1-re megverte, és a Barca elleni meccseken is eljutott 2-2 lőtt gólig, más kérdés, hogy a Barcától mindig többet kapott. De egy dugó megint lesz, amit a Valencia szerez, és azt is nehéz elképzelni, hogy a Real otthon gólképtelen marad, hisz a Valencia nem a védekezésről híres.

Címkék: sportfogadás, tipp,