Sportfogadás tippek: MTK - FTC

2017-05-15
A magyar női NBI-ben a bajnoki finálé az MTK és a FTC között két győzelemig tart. Az első meccset óriási meglepetésre az MTK nyerte, így az FTC győzelmi kényszerben játszik hétfőn.

MTK - FTC

Online sportfogadás tipp: FTC győzelem

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: 1.30

Kezdés: hétfő, 16:00

 

Pár éve, amikor az MTK sorozatban nyerte a bajnoki címeket, nem lett volna meglepetés a kék-fehérek győzelme, de most az volt. A Fradi győzelme ugyanis 1.15-ös odds-szal volt fogadható a meccs előtt, szóval óriási favorit volt. Ennek ellenére a meccset az MTK nyerte, felborítva a papírformát.

Kezdőcsapatok (és cserék) a döntő első meccsén (forrás: nso)

FERENCVÁROS: Samu – Mosdóczi, Szeitl, Zlidnis, Horváth Zs. – Fenyvesi E., Bognár E. (Csiki, 73.) – Poljak, Csankovics, Bulatovics – Zágor (Orji, 65.).
Vezetőedző: Dörnyei Balázs


MTK: Szőcs – Tóth B. (Papp D., 76.), Turányi, Demeter, Pinczi – Nagy L., Csányi D., Farádi-Szabó (Hummel-Smuczer, 67.), Palkovics, Szabó Zs. – Méry (Oláh A., 71.).
Vezetőedző: Szabados György

Ami magát a meccset illeti, a mezőnyben az FTC valóban fölényben játszott. Igen ám, de a focit a csajoknál is gólra, gólokra játsszák, abból meg egyet sem lőtt az FTC. A hajrában (85. perc) Nagy Lilla góljával megnyerte a meccset az MTK. Lilla a hazai női mezőny egyik leggyorsabb játékosa, ha épp nincs semmilyen sérülése, ő azért komoly fegyver az MTK-ban, főleg kontráknál.

Viszont nincs itt nagy probléma a Fradinál, az előző két idényben bajnok lett, és idén is összesen egy meccset veszített el az MTK elleni zakóig. Szóval Orjiék az MTK-t is legyőzték idén, április 14-én például 8-3 arányban. Összesen négyszer találkoztak idén bajnokin, mind a négy meccset a Fradi nyerte. Érdekesség, hogy azon a két meccsen, amikor az MTK volt a pályaválasztó, a kék fehérek gólt sem lőttek. De az április 14-ei meccsen lőtt 8 FTC gól is jelzi, hogy van gól a Fradiban, és könnyen lehet, hogy az MTK úgy felbosszantotta Fenyvesiéket, hogy a zöld-fehér mezes együttes alaposan kitömi legnagyobb riválisát, és harmadik, minden eldöntő találkozóra kerül sor.

Címkék: sportfogadás, tipp,