Sportfogadás tippek: Németország - Lengyelország

2014-05-13
Felkészülési meccset játszik egymás ellen a német és a lengyel válogatott. A németek a VB-re készülnek, a lengyelek pedig örülnek, hogy a világ egyik legjobbja ellen pályára léphetnek.

Németország - Lengyelország

Tipp: Németország nyer

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Hamburgban, az Imtech Arénában nem nagyon láttak jó focit idén a szurkolók. A HSV csütörtökön osztályozót játszik a Fürth ellen a bennmaradásért, de ma még a német Nationalelf, azaz a német válogatott lép pályára felkészülési meccsen Lengyelország ellen.

A német válogatottban a Bayern és a Dortmund játékosai nem lépnek pályára. Ez a két csapat a DFB Kupa döntőjére készül, így csupa-csupa olyan játékos lép ma pályára, akiknek a vb-kerettagsága még nem biztosított. Ezért is vagyunk biztosak abban, hogy akik ma játéklehetőséghez jutnak, azok mindent megtesznek a győzelem érdekében. Könnyen lehet, hogy egyik-másik játékos ezen a találkozón győzi meg Löw mestert, hogy helye van a vb-re utazó 23-as keretben.

Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak a Nationalelf, de a lengyel válogatott is tartalékos lesz. A BVB-ben például három lengyel van, de Kuba sérült, Piszczek és Lewandowski pedig a kupadöntőre készül.

Várható kezdőcsapatok:

Németország: Zieler - Höwedes, Mustafi, Ginter, C. Günter - L. Bender, Goretzka - Hahn, M. Meyer, Draxler - Volland
Lengyelország: Boruc - Olkowski, Cionek, Szukala, Wawrzyniak - Krychowiak, Klich - Peszko, Wolski, Zyro - Robak
Ha a németek várható kezdőcsapatára pillantunk, azért azt konstatálhatjuk, hogy a VB első találkozóján a német kezdőben igen kevesen lesznek ott azok közük, akik ma is kezdenek. Talán senki, de Höwedesnek, Bendernek vagy Draxlernek van rá picike esélye. Ugyanakkor ezek a srácok rendkívül jó idényt futottak a Bundesligában, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy Löw mestert meggyőzzék arról, hogy helyük van az utazó keretben.
Sok sikert mindenkinek a mai napra is!
Címkék: sportfogadás, tipp,