Sportfogadás tippek: Portugália U19 - Moldova U19

2015-11-10
Nem igazán lehet egy lapon említeni a portugál és a moldáv utánpótlást. Ezt használjuk ma ki!

Portugália - Moldova

Tipp: Portugália góljai 2.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 16:00

 

Elég közeli még az 'élmény', amikor is az aktuális U19-es portugál csapat az előző Eb-n hatot vágott a magyar U19-es csapatnak. Azóta megszórták az albánokat, a norvégokat, a grúzokat, montenegróiakat, szóval valami hasonló vár a moldávokra is.

A csapatok már a következő Eb-re kvalifikálnak, Portugália és Moldova mellett Görögország és Litvánia található még ebben a négyesben. Hatalmas favoritja a négyesnek a luzitán csapat, és ha ez még nem lenne elég, otthon is játszik minden meccsen.

Nelasban rendezik ezt a Portugália-Moldova meccset, a luzitán srácok vélhetően szeretnének erőt demonstrálni. Moldova asszisztálni fog ehhez a meccshez, és mivel két csapat jut tovább, vélhetően eleve feladják ezt a találkozót. Vagy ha nem, akkor rosszul teszik, itt ugyanis sok esélyük nincs!

Sokkal rutinosabbak a portugálok, és klub- és válogatott szinten is. Többen az ifjúsági BL-ben, a Youth League-ben is pályára léptek már. Nem is oly rég pl a Benfica 11 gólt vágott az ifi BL-ben a Galatasaraynak, ami azért nem semmi, hisz a török utánpótlás sem annyira rossz. Többen itt vannak abból a csapatból, például az ott három gólt szerző Diogo Goncalves.

A moldáv fiatalok nincsenek olyan szinten. Talán a görögök és a litvánok elleni meccsen lehet keresnivalójuk, de a portugálok ellen aligha!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,