Sportfogadás tippek: Sergiy Stakhovsky - Borna Coric

2015-06-30
A wimbledoni tenisztorna 2. napján még első körös találkozókat rendeznek a férfi és női mezőnyben is. A füves borítás sokaknak fekszik, sokaknak viszont nem igazán. A mi tippünk egy olyan meccsről érkezik, ahol a borítás meccset befolyásoló tényező lesz. Persze mindenhol az, de itt fokozottan.

Sergiy Stakhovksy - Borna Coric

ATP - Wimbledon

Tipp: Stakhovsky nyer

Odds: 1.20

Iroda: TippmixPro

Kezdés: kedd, 14:30 után

 

Két top50-es játékos találkozik ma Wimbledonban, hisz Stakhovsky a 49. helyen áll, Coric pedig a 40. helyet tudhatja magáénak. Igen ám, de a füves borítás átírja az esélyeket. Ha salakon játszanának, akkor Coric jó eséllyel nyerne, füvön már más a helyzet.

Borna Coric egy feltörekvő fiatal, más borításokon voltak már szép eredményei, Dubaiban februárban pl. megverte Andy Murray-t is. Coric viszont egy játékos játékos, ha élhetünk ezzel a képzavarral. Ő nem jön zavarba, ha hosszabbak a labdamenetek, ha védekező teniszt kell bemutatni. Teszi vissza a labdákat becsülettel, de támad is, ha arra szükség van. Ugyanakkor a szervája nem elit. A horvát srác 185 cm magas, nem alacsony tehát, de nem is a Karlovic, Isner kategória.

Stakhovsky viszont kedveli a füves borítást, és fekszik is neki a füves pályás tenisz. Stakho 2013-ban itt Wimbledonban elverte Roger Federert, ez pedig mindent elmond róla! Itt a rövidke füves pályás szezonban egyre jobb és jobb lett a formája Sergiynek. Coricnak azért voltak itt ciki eredményei füves pályás tornákról. Halléban Troicki 6-2; 6-0-ra nyert ellene, Berdych ellen 5 játékra volt jó, de a Dimitrov elleni 6-1, 6-2 sem arról árulkodik, hogy Coric játéka fűre termett volna. Tehetséges a horvát srác, de a füves borítás egyelőre nem sajátja, itt ráadásul három szettet kell nyerni, ez pedig Coricnak még sosem sikerült. Egyébként Stakhovsky 8 cm-rel magasabb, mint jelenlegi ellenfele, remek szervával rendelkezik, ez Bornáról aligha mondható el...

Címkék: sportfogadás, tipp,