Sportfogadás tippek: Thaiföld U20 - Brunei U20

2017-05-18
Az AFC U20-as futsal tornáján a rendező Thaiföld legkönnyebb meccsére készül, hisz a 3. meccsén a gyengécske Brunei lesz az ellenfél.

Thaiföld U20 - Brunei U20

Online sportfogadás tipp: gólok száma 8.5 fölött

Bet365 odds: 1.61

Tippmix odds: nem fogadható

Kezdés: csütörtök, 13:00

 

Nem célunk hosszúra nyújtani az indoklást, talán ehhez a tipphez nem is szükséges. Szóval az odds már most csökkenésnek indult, és valószínűleg ahogy közeledik am kezdés, még tovább csökken majd.

Thaiföld futsalban nem rossz, sőt nagyon is jó. Kinn volt a tavalyi vb-n (mármint a felnőtt csapat), és pl. Oroszország ellen csak 6-4-re kapott ki (Oroszország második lett a vb-n, több brazil honosított játékossal, Robinho,, Eder Lima ...). Aztán a csoportban Kubát és Egyiptomot is verte, aztán jött az azeriek elleni meccs a 16 között, ami nem akármilyen gólesőt hozott. A 40 perc után 7-7, hosszabbítás után 13-8 lett az azerieknek. Viszont az azeri csapatról is érdemes tudni, hogy sok honosított brazil spíler van a keretben.

Thaiföld tehát nem rossz a futsalban, itt az u20-as kontinens-tornán Malaysiát 5-2-re, Bahreint 4-0-ra verte. Ezek olyan meccsek voltak, ahol az ellenfelet komolyan kellett venni, nem lehetett lazázni. Most azonban Brunei lesz az ellenfél, amely Irak ellen 'csak' 6-1-re kapott ki, de Afganisztán ellen már 14-1-es vereséget szenvedett. Tegyük hozzá, Afganisztánt nem jegyzik a futsal elitjében, még Ázsiában sem.

Thaiföld a torna házigazdája, a Bangkok Aréna 12.000 fő befogadására képes, illik majd kiszolgálni a közönséget. Lehet, hogy Brunei is betalál majd, de az biztos, hogy Thaiföld válogatottja jól megszórja majd Bruneit. A mi tippünk, hogy a Thaiföld félidőnként legalább 5-6 gólt lő, de igazából ez az alap. Thaiföld 10-ig nem áll meg, de ha az afgánok 14 lőtt gólig jutottak, akár egy 15-20 thai-gól sem elképzelhetetlen. Bár a 20 akár túlzásnak is tűnhet, de a 15 azért egy teljesen reális szám.

Címkék: sportfogadás, tipp,