Sportfogadás tippek: FK Rostov - Manchester United

2017-03-09
Szerdán csodát láttunk a BL-ben, a Barca 0-4-ről fordította meg a PSG elleni párharc állását. Csütörtökön már ismét EL-meccsek jönnek, a Man. United például a Rostov ellen játszik a legjobb 16 között.

FK Rostov - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Sportingbet odds: 1.62

Tippmix odds: 1.57

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

Még 16 csapat van versenyben az Európa Liga 2016/17-es kiírásában. Mind a 16 csapat komolyan is veszi, hisz az EL-győzelem automatikus BL-indulást ér!

Ami a Rostov együttesét illeti, nincs annyira játékban, mint a Man. United. A Prága elleni két EL-meccset játszották idén, és legutóbb a Tomszk elleni bajnokit, ahol 6-0-ra nyertek idegenben. Illik tehát komolyan venni az orosz együttest. Ráadásul a Rosztov tavaly novemberben 3-2-re elverte hazai pályán a Bayernt a BL-ben. Nem világsztárok csapata, de egységes társaság, és elég jó focit játszik orosz csapat létére.

Ami a Unitedet illeti, most nem a BL-ben, hanem az EL-ben kell villantani. Mourinho akár 3 trófeát is nyerhet idén, hisz a Ligakupa már 'zsebben', áll még a ManU az EL-ben és az FA Kupában is.

A tippünk, hogy ez a meccs nem feltétlenül a gólokról szól majd. A Rosztov biztosan szeretné kihúzni kapott gól nélkül. Fontosabb hogy ne kapjon, mint az, hogy lőjön. Egyébként a United az EL-ben nem mindig csillogott. Rögtön a Feyenoord ellen 1-0-ás zakó, aztán a Fener is zakó, ott legalább gólt lőttek az angolok. Zorya ellen 0-2, és legutóbb a St. Etienne ellen 0-1, bár az már félig-meddig tét nélküli találkozó volt.

Viszont közeli 'élmény' a United-fanoknak a hétvégi Bournemouth elleni borzalom. Ibra büntetőt rontott, sokáig emberelőnyben játszottak a Vörös Ördögök, de nemhogy gólt nem lőttek, még olyan komolyabb ziccert sem sikerült kidolgozni. Elvileg Mkhitaryan nem játszik, így pedig nehéz lesz Oroszországban komoly focit játszani.

Ráadásul Mourinho is elmondta, mennyire rossz a pálya talaja, előre aggódik. Aggódik, vagy előre magyarázkodik. Mindenesetre a pálya talaja azért befolyásoló tényező, elég csak a hétvégi UTE-FTC meccsre gondolnii. Játék ott sem volt, a gól is csak egy megpattanó pontrúgásból jött össze, egyébként mezőnyjáték folyt, 90 perc komolyabb helyzet nélkül.

Szóval ez a találkozó nem feltétlenül lesz gálaelőadás egyik oldalról sem. Ráadásul majd a Man. U. hétfőn az FA Kupában a Chelsea ellen játszik, szintén idegenben, elég sűrű a program. A mai meccset túl akarják élni, aztán majd az Old Traffordon móresre tanítják az oroszokat. Vagy nem... A tippünk: gólok száma 2.5 alatt @ 1.62

Címkék: sportfogadás, tipp,