Sportfogadás tippek: Seattle Sounders - Los Angeles Galaxy

2016-07-08
Szombaton 21 órától az MLS-ben a Sounders a Galaxy-t fogadja a Century Link Fielden. A Seattle Martins távozása óta keresi önmagát, míg a Galaxy masszívan play off-ot érő helyen áll.

Seattle Sounders - LA Galaxy

USA - MLS, alapszakasz

Tipp: Galaxy vagy döntetlen

Bet365 odds: 1.60

TippMix odds: 1.50

kezdés: szombat 21:00

 

A Seattle Soundersnél nem gondolták, hogy Obafemi Martins távozása ekkora érvágás lesz a csapatnál A Soundres 17 pontot gyűjtött 16 mérkőzés alatt, ami katasztrófa. Dempsey mindössze két gólt lőtt, az a Nelson Valdez, aki például pár éve még a Bundesligában ontotta a gólokat, nulla, azaz 0 gólnál tart 10 mérkőzésen. Morrisnak van 6 gólja, ő tartja még úgy-ahogy a csapatot, de már most nagyon messze van a play off-ot érő 6 hely. A hatodik Whitecapstől is 7 pontra van lemaradva a Seattle, nagyon úgy tűnik, ez az idény nem a Soundersről szól.

A Galaxy-re sem lehet ráfogni, hogy dominálna idén, de a 4. helyen áll most nyugaton, és a mögötte álló együttesek több meccset játszottak, így visszafelé rövid távon aligha esik. Legutóbb a Whitecaps együttesét 2-0-ra verte az LA, ezzel véget ért egy hosszú nyeretlen időszak.

A Galaxy 16 góllal szerzett többet a Soundersnél, ami azért mérvadó. Martins távozása óta Dempsey is csak vergődik. A Galaxynél Zardes, Keane, dos Santos és Magee is képes gólokat lőni, ott van a középpályán Gerrard, aki szintén lőtt már kettőt, és tartást ad a Galaxynak. Hátul Ashley Cole képviseli a rutint.

A Soundersnél Brad Evans vélhetően nem léphet pályára, a védelemből esett ki. A Galaxynél mindenki pályára léphet a kulcsemberek közül.

A két együttes utolsó 8 mérkőzésén nem tudott nyerni a vendég-csapat. Legutóbb a két klub találkozóját vendégségben a Galaxy tudta behúzni még 2014 júliusában. Könnyen lehet, hogy most megint a vendég együttes nyeri ezt a párharcot. Például a Galaxyben Zardesnek akár feküdhet is, hogy a hazai együttes vélhetően kockáztatni fog a győzelem érdekében, és nem csak a védekezésre koncentrál. Ha ezt a találkozót is elveszíti a Sounders, lassan búcsúzhat is a rájátszástól, pedig még rengeteg meccs van hátra az alapszakaszból. Dos Santos és Zardes lehet a Sounders veszte, remekül egy-egyező, gyors, gólerős támadók, akik a szélen iramodhatnak meg, Gerrard és Keane pedig a tengelyben focizva okozhat bajt. Akárhogy nézzük, jelenleg a Galaxy komolyabb játékerőt képvisel, és egyéni villanások is inkább a Galaxy csapatából várhatóak. A Soundersél nincs, aki gólt lőjön, rúgott gól nélkül pedig nincs csapat, amelyik meccset tud nyerni!.

Címkék: sportfogadás, tipp,