Sportfogadás tippek: Las Palmas - Barcelona

2016-02-20
A Barcelona tud érdekes eredményeket produkálni, amikor idegenben, délután 16:00-kor kezdődő meccsen lép pályára. Ráadásul jövő héten fontos BL-meccs vár a katalánokra, nem lesz egyszerű a Las Palmas elleni találkozó.

Las Palmas - Barcelona

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 2.00

Iroda: sportingbet

Kezdés: szombat, 16:00

 

A Las Palmas az a csapat, amely otthon gyűjtögeti pontjai nagy részét. Legutóbb épp a Celta Vigót kapták el Vieráék, most viszont igazi nagy vadra fenik fogukat.

A Barca nem szeret 16 órakor kezdődő meccsen játszani, főleg nem idegenben. Ráadásul most az Arsenal elleni BL-összecsapásra is tartalékolni kell, szóval érdekes kis meccs kerekedhet ki ebből.

Busquets eltiltott, így ő biztosan nem játszik. Pique és Adriano is kimarad, a többiek kerettegok, így Messi, Neymar és Suarez is, de hogy mindhárman pályára lépnek-e, az jó kérdés. Vélhetően igen, a középpályán Arda, Sergi és Iniesta. A védelem szélein Alba és Alves, középen Vermaelen és Mascerano.

Ami fix, a Las Palams komolyan gondolja a pontszerzést. Nem egy elveszett csapat ez, pláne nem otthon. A Barca a hétközi bajnokiján is benyelt egy gólt a Gijóntól, benne van a pakliban, hogy most sem fogja megúszni. A Las Palmas a Kanári-szigeteken mindenkire veszélyes!

Egyébként pedig olyan forgatókönyv is előfordulhat, hogy a Barca jó szokásához híven rúg 3-4 gólt, aztán a végén belealszik a meccsbe, és a hazaiak szépíteni tudnak. Nem először fordulna elő, pl. emlékezzünk a Depor elleni találkozóra, ahol 2-0-ról tudott egalizálni a Depor. De mi a hazai gólt inkább a meccs elején várjuk, a Las Palmas meg fogja lepni a Barcát, és még az sem elképzelhetetlen, hogy pontot szerez.

Várható kezdőcsapatok:

Las Palmas: Varas, David García, Aythami, Bigas, Garrido - Roque Mesa, Lemos, El Zhar, Tana, Viera - Willian José
FC Barcelona: Bravo, Alves, Mascherano, Vermaelen, Alba - Sergi Roberto, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar.

Címkék: sportfogadás, tipp,