Sportfogadás tippek: Anglia - Peru

2014-05-30
Két hét van hátra a VB-ig, így a Brazíliában szerepló csapatok utolsó felkészülési meccsiket játsszák. Ma este Anglia Peru legjobbjaival csap össze.

Anglia - Peru

Tipp: Anglia

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Anglia a vb-n Olaszország ellen kezd, majd megütközik még Uruguay-al ás Costa Ricával is. Nos, ez a Peru elleni találkozó remek felkészülés lehet a latin-amerikai együttesek ellen. Manausban játsszák az olaszok elleni találkozót a britek, ahol nagyjából 30 Celsius fok lesz a hőmérséklet. (Még jó, hogy most Brazíliában tél van.) Rooneyék ezért kabátban és sapkában edzenek, hogy szimulálják a meleget... Hogy beválik-e, az jó kérdés.

Roy Hogdson tanítványaira egyébként nem tesznek hatalmas terheket a britek. Nem is túl bizakodóak otthon, és talán nem is baj. Olaszország és Uruguay is rendkívül kemény, aztán Costa Rica is igazi sötét ló, bár azért a CONCACAF zóna csapatát illene 2-3 góllal elverni.

Peru nincs ott a vb-n, de edzőpartnernek kiváló. Egyelőre úgy néz ki, hogy Pizzarro, a Bayern gólvágója, és Guerrero sem lép pályára, de Peru valószínűleg amúgy is védekezni fog. Mondjuk a 4-3-3-as várható felállás nem erről árulkodik, de tudjuk jól, hogy amit rajzon látunk, és ami a pályán megvalósul, az olykor köszönőviszonyban sincs egymással.

Várható kezdőcsapatok:

Anglia: Hart-Johnson-Jagielka-Cahill-Baines-Henderson-Gerrard-Sterling-Rooney-Welbeck-Sturridge

Peru:Fernandez-Advincula-Ramos-Alb. Rodriguez-Yotún-J. Ramirez-J. Ballón-Cruzado-Carillo-Ruidiaz-Deza

Hogy ez az angol együttes mire lesz képes a VB-n, azt nem tudni. Ma azonban Peru ellen jók lehetnek. Nem egy nagy csapat ez a perui, ráadásul ez a találkozó a Wembley-ben kerül megrendezésre. Utolsó hazai meccsük a VB előtt Gerrardéknak, illene egy győzelemmel búcsúzni a közönségtől.

A mi tippünk az, hogy a hazai pályán játszó együttes nyer, ez pedig Anglia. Aztán hogy a vb-n is nagyot alakítanak a britek, arra már ne tegyünk sok pénzt.

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,