Sportfogadás tippek: DVSC - Győr

2015-05-31
Tegnap a liszensz nélkül maradó KTE az UTE otthonában becsülettel küzdött, de kikapott 3-0-ra. Bekő egy nagyon fiatal csapatot küldött pályára, ahol hiába küzdöttek a srácok, kijött a tudásbeli különbség, 3-0-ra nyert az Újpest. Ez várható ma is, ráadásul a Győr az NBIII-as utazik Debrecenbe.

DVSC - Győr

Tipp: DVSC góljai 2.5 felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma18:30

Már korábban napvilágot látott a hír, hogy a Győr első csapatának játékosai el sem utaznak erre a meccsre. Vasile Miruta mester is megerősítette, hogy ő az utolsó hazai bajnokival letudta a szezont. Mivel a DVSC-nek sem számít már a meccs, így nem sérül a fair play a többi együttessel szemben, tehát nyugodtan játszhatnak a győri fiatalok. Azok a srácok, akik jövőben majd a Győri ETO első csapatát alkotják. Az NBIII-ban. Tény, hogy a Lokinál is több sérült van, Sidibe, Jovanovic stb... de a piros-fehér mezes együttes azért igencsak bő kerettel rendelkezik.

A dvsc.hu a következő kezdőket jósolja:

DVSC: Verpecz István, Nagy Zoltán, Máté Péter, Mészáros Norbert, Korhut Mihály, Rene Mihelic, Varga József, Szakály Péter, Bódi Ádám, Kulcsár Tamás és Balogh Norbert

Győr: Cellár - Nagy B., Kelemen, Kozma, Németh M. - Nagy Á., Kerékgyártó, Szabó L. - Szabó B., Mayer, Medgyes

Vélhetően ügyes srácok alkotják a Győr NBIII-as csapatát, de azért ez egy másik szint. A DVSC keretének erőssége azért látszik, válogatott játékosok, rutinos spílerek játszanak minden poszton. Otthon a DVSC szeretne szépen búcsúzni a szurkolóktól. Ahogy tegnap az UTE-KTE meccsen, itt is egyoldalú összecsapás várható, a győri srácok küzdenek majd becsülettel, de azt a rutint, ami a DVSC-nek van, nem lehet csak akarattal, küzdeni tudással ellensúlyozni. Nem létezik, hogy a Loki otthon ne lőjön vagy hármat az utolsó bajnokin.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,