Sportfogadás tippek: Arsenal - Besiktas

2014-08-27
Múlt kedden a Besiktas 0-0-ás döntetlent játszott az Arsenal ellen BL selejtezőn. Az a 0-0 olyan eredmény, hogy mindkét csapatnak jó, de úgy igazán egyiknek sem.

Arsenal - Besiktas

Tipp: Arsenal

Odds: 1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A Besiktas 'hazai' pályán 0-0-t játszott az Arsenal ellen. Jó eredmény, hisz nem került hátrányba a csapat, ráadásul az Arsenal nem talált be idegenben. Ez fontos a Besiktas szempontjából, hisz így 1-1, 2-2 vagy nagyobb gólszámú döntetlen esetén a török csapat jut tovább. Az Arsenal szempontjából is felemás eredmény ez a 0-0, hisz idegenben nem rossz a döntetlen. Ugyanakkor az idegenbeli gól még hiányozhat.

Lényeg a lényeg, az odavágón nem dőlt el semmi. Jó meccs lesz a mai is, de ma már az Ágyúsoknak áll a zászló. Az Emiratesben ennek a csapatnak nyernie kell, mese nincs. Bevethetőek a németek is, Özil, Podolski és Mertesacker. Persze -ahogy azt az Arsenal esetében megszokhattuk- vannak sérültek is bőven hazai oldalon. Giroud, Ospina, Gnabry, Arteta, Gibbs és Walcott sem bevethető, de Ramsey sem játszhat, mivel az odavágón kiállították. Ramsey és Giroud érzékeny veszteség lehet, sőt Giroud-ra hosszú ideig nem számíthat majd a londoni csapat, hisz lábtörést szenvedett. A Besiktas ilyen helyzetben jobb helyzetben van, ugyanakkor a kerete jóval gyengébb.

Várható kezdőcsapatok:

Arsenal: Szczesny-Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Monreal-Flamini-Wilshere-Oxlade Chamberlain-Özil-Cazorla-Alexis

Besiktas: Zengin-Köybasi-Gülüm-Franco-Ramon-Uysal-Kavlak-Sahan-Ozyakup-Sahan-Ba

Az odavágón mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, de mind kimaradt. Ma azért valószínűleg nagy lesz az Arsenal dominanciája, a törökök kontrákra rendezkednek be. Tény, hogy az odavágón méltó ellenfele volt a Besiktas az Arsenalnak, Londonban teljesen más meccset látunk majd. Cazorla, Özil, Chamberlain és Alexis sokat változtatja majd a helyét elöl. Aztán hiába sok a sérült, a padon még Rosicky, Sanogo vagy Cambell is helyet kap, akik csereként komoly erősítést jelenthetnek. Wengernek nem kell aggódnia, Sanogo a felkészülési időszakban pldául játszott olyan meccsen az Emirates Cup-on, ahol háromszor is eredményes volt. Mertesackerrel a védelem is stabilabbá válik,  jóval egyoldalúbb lesz ez a találkozó, mint az előző heti volt. Nem kérdés, hogy melyik a jobb csapat, az Arsenal ezt a meccset be fogja húzni! Jó tippnek tűnik a hazai gólok száma 1.5 fölött opció is, ha nem akarnak körömrágós meccset a hazaiak, akkor Zengint többször is mattolni kell. Utóbbi hat BL meccsén a londoni csapat nem játszott gólgazdag találkozót, most könnyen megszórhatja a Besiktast.

Sok sikert mindenkinek!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,