Sportfogadás tippek: EHF Cup 2016/17 (női) győztes

2016-11-29
Mára egy long term tippet néztünk ki magunknak. Azért mára, mert csak most vettük észre, és az igazat megvallva más sportesemény amúgy sincs, amire jó tippünk lenne.

Női EHF Kupa 2016/17 végső győztes

Tipp: Rosztov-Don

Bet365 odds: 1.25

Tippmix odds: -

 

A Rosztov-Don női kézilabda-csapata a Győr a Buducnost és a Vardar mellett a BL-győzelemre is esélyes volt. Egészen addig, amíg a Rosztov el nem kezdett bukdácsolni a csoportjában. A Győr, a Midtjylland és a CSM Bukarest viszont megelőzte, így szégyenszemre kizúgott a BL-ből.

Viszont tapasztalhattuk, hogy már a BL-ben is ég és föld a különbség egyes csapatok között. A Rosztov balszerencséje, hogy ennyire erős négyesbe került, volt csoport, amit meg is nyert volna. Az EHF Kupában viszont tudja folytatni az orosz sztárcsapat, és nem is kérdés, hogy meg is nyeri!

A Bietigheim, az Érd és a Byasen van a Rosztov csoportjában, azért más kategória, mint volt a BL-ben. Ráadásul két csapat jut tovább, szóval fix, hogy a top8-ban ott lesznek Ilináék. De tényleg kár ragozni, olyan itt az EHF Kupában a Rosztov jelenléte, mintha a Barca az NBI-ben indulna.

Egész biztos, hogy ha már a BL-ben nem jutott tovább, az EHF Kupát meg fogja nyerni. Alamizsna, de nem szeretnék trófea nélkül zárni az évet. Jól jelzi a Rosztov erejét, hogy a második legesélyesebb Kuban végső győzelme már 10-szeres pénzt ér.  Ráadásul ez a tipp elbírja, ha egy-két játékos kidől, mert olyan brutálisan erős kerete van, hogy ez az 1.25-ös odds is ajándéknak tűnik!

Címkék: sportfogadás, tipp,