Sportfogadás tippek: Spanyolország - Horvátország

2016-01-29
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon pénteken rendezik az elődöntőket. A négy résztvevőből három igazi meglepetés, az egyetlen csapat, melyet pl. még szerdán is a top4-be vártunk, az Spanyolország.

Spanyolország - Horvátország

Tipp: 50.5 gól felett

Odds: 1.56

Iroda: unibet

Kezdés: péntek, 20:45

 

Szerdán igazi bolondok háza volt Lengyelországban, szinte meccsen meglepetés történt. Csak a magyar válogatott hozta a vártakat, azaz a nagy semmit.

Még egy papírforma meccs volt azon a napon, Spanyolország elverte Oroszországot, pedig vélhetően a spanyolok már úgy számoltak, hogy számukra tét nélküli lesz a meccs, és vereség esetén is továbblépnek. A német-dán meccs miatt viszont küzdeni kellett a hispánoknak, de hozták a kötelezőt. Horvátország viszont csodát hajtott végre, csak akkor léphetett tovább a legjobb 4 közé, azaz az elődöntőbe, ha az utolsó meccsen a házigazda Lengyelország ellen 10, vagy annál több góllal győz. És láss csodát, milyen a sport, összejött a horvátoknak. A félidei öt gólos előnyüket a meccs végére 14-re hízlalták, 22 gólt dobtak a lengyeleknek, mely egészen nonszensz ezen a szinten. Olyan szinten omlott össze a lengyel válogatott, hogy azt elmondani nem lehet. Semmi sem jött össze, a horvátok legalább 10, de inkább 12 gólt dobtak leindítás után. Ráadásul amíg a dalmátoknak szerencséjük is volt, addig a lengyeleknek még az sem.

Semmi jel nem utalt arra, hogy ez lesz, de a horvátok csodával határos módon elődöntőznek, és az fix, hogy ma sem lesznek görcsöses Duvnjakék. Valamilyen szinten ajándék a horvát csapat számára, hogy éremért játszik. Megküzdöttek érte, ez tény, de kellett hozzá a lengyel válogatott is.

Hiába elődöntő, felszabadult játékot várunk a horvátoktól. Az a csapat vélhetően elhiszi magáról, hogy mindenre képes a lengyel-meccs után. Ráadásul ez a spanyol válogatott favoritnak van kikiáltva, de messze nem meggyőző. Még mi is szoros meccset játszottunk ellenük 29 dobott góllal, pedig ennél gyengébb magyar válogatottat ritkán látni nagy világversenyen. Az oroszok is két gólon belül maradtak, szóval bőven verhető a spanyol együttes. Horvátország képes kreatívan játszani, minden posztról veszélyesek támadásban. Széleken világklasszisok, Sliskovicék kintről veszélyesek, de pl. Maric beállóból dobott 7 gólt legutóbb, szóval nem egyszerű a horvátok ellen védekezni. A spanyoloknak fel kell nőni a feladathoz, és hiába esélyese a meccsnek oddsok alapján a hispán csapat, ez a találkozó a horvátoknak áll! Strlekék félidőnként nagyjából 14-15 gólra jók lesznek, ígyCanellasék sem tehetnek mást, mint gólokat lőnek. Amúgy pedig hiába tartják azt a spanyol csapatról, hogy jól védekeznek, azért ha mi 29 gólt dobtunk ellenük, akkor ez vélhetően Sliskovicékmak is sikerül.

Címkék: sportfogadás, tipp,