Sportfogadás tippek: Montenegró - Magyarország

2016-12-09
A magyar női kézilabda-válogatott két meccsből kettőt veszített el Svédországban. Esély maradt a továbbjutásra, ám az eddig mutatott játék sok jóval nem kecsegtet. Montenegró amúgy sem tartozik kedvenc ellenfeleink közé.

Montenegró - Magyarország

Online sportogadási tipp: Montenegró +3.5 gól

Bet365 odds: 1.35

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek 18:30

 

A magyar válogatott Zácsik, Tomori, Szucsánszki, Kovacsics és Mayer nélkül vágott neki az Eb-nek, közben a torna előtt közvetlenül Triscsuk válla is megsérült. Kulcsemberek hiányoznak, de ugyanígy hiányoznak Montenegrónál is. Bajraktajovic, Andjela és Katarina Bulatovic, Jovanovic és Radicevic sincs a keretben. Montenegró a riói olimpián nagyon lefőtt, meccset sem nyert, Adzic pedig fiatalításba kezdett.

Montenegró lányai Dánia ellen nagyon megilletődötten kezdtek. Dánia sem játszott igazán jól, de Stine Jörgensen nem tudott hibázni, 10 lövéséből 9 gólt szerzett. Viszont Adzic ott talán hibázott, hogy az első félidő első felében Rajcevicet nem küldte pályára. Aztán amikor 13-7-re vezettek a dánok, beküldte a Buducnost irányítóját, és Montenegró szépen feljött a dánokra. A vége már kiélezett, Montenegró vezette az utolsó támadást egy gólos hátrányban, de nem sikerült egalizálni.

Olvasgatva a nemzetközi fórumokat, nagyjából mindenki szoros meccset vár. Van, akik egy-két gólos magyar sikert jósolnak, vannak, akik Montenegrót látják jobbnak, viszont abban szinte kivétel nélkül mindenki egyet ért, hogy nem lesz sok gól, és nagyon szoros találkozót játszik majd a két együttes. Montenegró Dánia ellen egy góllal kapott ki, és a cseheket is egy góllal verte. Viszont Montenegró verte a cseheket, míg mi kikaptunk. Dániával is szorosabb meccset játszott.

Nálunk főleg támadásban nagyon nagy problémák vannak. Kovács Anna az egyetlen, aki ziccerbe tud kerülni, és meri támadni a falat. Sajnos ő rengeteg ziccert rontott Dánia ellen. Görbicz Anita rengeteg hetest rontott, Klivinyi Kinga pedig hiába próbálkozik kintről, nem tud hatékony lenni.

Mindent figyelembe véve ez egész biztosan szoros meccs lesz. Mi képtelenek vagyunk 5-6 góllal nyerni, és talán Montenegróban sincs most benne a gála. Amit tudni kell: A biztos továbbjutáshoz legalább 4 góllal kell nyerni, ha Dánia lenyomja Csehországot. Utóbbira azért van esély. Ha a csehek pontot szereznek a dánok ellen, akkor az egy gólos győzelmünk is továbbjutás ér! Ha a csehek pontot szereznek a dánok ellen, akkor Montenegrónak és nekünk is két-két pontunk lesz, és akkor csak kettes holtversenyben leszünk Montenegróval, és csakis az egymás elleni eredmény számít.

A tippünk tehát egyértelmű, szoros mérkőzés lesz kevés góllal. Tipp: Montenegró +2.5 gól (1.35)

Címkék: sportfogadás, tipp,