Sportfogadás tippek: Getafe - Barcelona

2015-10-29
A Barca és a Real Madrid áll az élen a Primera Divisionban 21-21 ponttal. Hétvégén újabb forduló vár a csapatokra, de mindkét gigász megoldható feladat előtt áll.

Getafe - FC Barcelona

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 20:30

 

Nem igazán pörög úgy a Barca, ahogy azt megszokhattuk ettől a csapattól. Igaz ez a Real Madridra is, de maradjunk most a katalánoknál. A Barca 9 bajnokin lőtt 20 gólt, azért ez a 2.22-es átlag volt már magasabb a korábbi években. De nem is ez a gáz, hanem a 12 kapott gól. Kilenc meccsen kapni 12 gólt, az nem semmi. Hosszútávon ez aggodalomra adhat okot, mert eddig jól oszlottak el a rúgott és kapott gólok, de borulhat az egyensúly.

A katalán együttes védekezése nem igazán működik, utolsó hét bajnokiján mindig kapott legalább egy gólt a Barcelona! Azért egy ilyen együttesnél ez nem természetes, még akkor sem, ha a gránátvörös-kék mezes csapatot nem a keménységéért szeretjük.

Lehet jönni itt azzal, hogy többen sérültek, Vermaelen, Pique, Alves, Alba, Bravo is hagyott ki meccseket. A védelemben egy olyan játékost sem találunk, aki mind a 9 bajnokin pályára lépett volna.

Ami a Getafét illeti idén sem váltja meg a világot, legfőbb célja a bennmaradás. Jelenleg a 13. helyen áll Fran Escribá csapata, nem valószínű, hogy hétvégén felfelé mozdul el a tabellán. A csapat talán legdinamikusabb játékosa, Yoda még egyszer sem tudott pályára lépni, ő az, aki egy-egyben szinte mindenkit képes megverni. A Getafe persze gyűjtögeti a pontokat, de kettősség jellemzi a madridi csapatot. Amíg idegenben egy pontra futotta (Celta elleni 0-0), addig otthon a négy bajnoki közül hármat is meg tudott nyerni a csapat! Az viszont szintén tény, hogy a Malaga, Levante, Las Palmas trió tagjai nem legyőzhetetlenek, és nem Barca kaliberű együttesek. Mind a három csapat az utolsó öt hely egyikén posztol jelenleg...

Rakiticéknek vigyázni kell a Getafével, az utolsó három egymás elleni bajnoki közül csak egyet húzott be a Barca, igaz, azt 6-0 arányban. Legutóbb a Coliseum Alfonso Perezben 0-0-át játszottak a felek, erre most gondolni sem mernek a katalánok. Tény, hogy akadnak sérültek a kreatív zónában, de Neymar és Suarez jó formában van, mindenképp meccset kell nyerni!

A Barca egyébként szerdán kupameccset játszott (0-0 a Villanovense ellen), de nagyon tartalékos együttes lépett pályára (A Barca B egy-két A csapatba tartozó védővel kiegészítve). A BATE elleni hazai BL-meccsre sem kell sokat tartalékolni, szóval a Getafe ellen a legerősebb kezdő fog pályára lépni. Lesznek kimaradók, Iniesta visszatérését sem kell erőltetni, Messi sem léphet még pályára, de ott lesz Rakitic, Suarez, Naymar, vannak, kik képesek gólt szerezni, és fontos feladatai lesznek a két szélső bekknek, Albának és Alvesnek is.

Ugyanakkor tudván azt, hogy milyen szellős a katalán védelem, és azt, hogy utolsó három hazai bajnokiját nyerte a madridi csapat, lehetnek itt gondjai a vendégeknek. Lafitáék is képesek megmarni a katalánokat, és általában felszívják magukat a Barca ellen. Jó kis meccs lesz ez, egy hazai pályán kellemetlen Getafével, és egy olyan Barcával, amely elöl-hátul gólképes! A 2.5 gól felett opció 1.50-es oddson egész jónak tűnik.

Tipp: 1-3

 

Címkék: sportfogadás, tipp,