Sportfogadás tippek: Dortmund - Hoffenheim

2015-04-07
Németországban a hétköznapok most a kupameccsekről szólnak. Remek csapatok jutottak el a legjobb nyolcig, igencsak emészthető meccsnek tűnik a ma esti BVB-Hoffenheim találkozó is.

Dortmund - Hoffenheim

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

A Borussia Dortmund a korábbi sikeres évek után idén elég gyenge szezont fut. Az utolsó sorozat, ahol van esély nyerni, az a DFB Pokal, vagyis a Német Kupa. Könnyű dolga persze itt sincs a BVB-nek, hisz versenyban van még a Wolfsburg, a Leverkusen vagy a Wolfsburg is, és ami azt illeti, még a Hoffenheimet is meg kell verni az elődöntőért.

A Hoffenheim is hasonló cipőben jár, mint a Borussia, hisz a bajnokságban nincs esély komolyabb eredményre, így a Német Kupa is lehetőség arra is, hogy kiharcoljon a csapat egy EL-indulási jogot. Nyílt meccsre számíthatunk, két őszintem bizonyítani akaró együttes feszül majd egymásnak. Hétvégén ráadásul mindkét csapat vereséget szenvedett, nagyon komoly kis meccs lesz ez, nagy tempó, sok gólhelyzet, és reméljük, hogy sok gól! (Érdekesség, hogy a BVB utolsó három hazai tétmeccsén nem talált be, ilyesmi pedig nagyon rég fordult elő a sárga-feketékkel. Kizárt, hogy ma nem villanjanak Reusék párszor.)

Várható kezdőcsapatok:

Hoffenheim: Baumann - Beck, Strobl, Bicakcic, J.-S. Kim - Rudy, Schwegler, Polanski - Volland, Roberto Firmino, Schipplock
Címkék: sportfogadás, tipp,