Sportfogadás tippek: New England Patriots - Seattle Seahawks

2015-02-01
A csapból is a Super Bowl folyik, de így van ez rendjén. Egy olyan sportesemény, amit nem lehet megkerülni. A fogadóirdák számos opciót kínálnak a meccsre, és a meccset körülvevő történésekre. Fogadhatunk a himnusz hosszára, Katy Perry hajának színére, szóval szinte mindenre. Mi mégis a meccsre fogadnánk, egy ún. hétköznapi tippnek szavazunk bizalmat:

New England Patriots - Seattle Seahawks

Super Bowl XLIX

Tipp: Lynch futott yardjai 84.5 felett

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: 02. 02. 00:30

 

Az NFC és az AFC bajnoka, a Pats és a Seahawks csapatai találkoznak a XLIX Super Bowl döntőjében. A Seahawks címvédőként érkezik a fináléba, de pengeélen táncolt a Packers elleni találkozója. A Green Bay ellen nagyon gyengén kezdett a Wilson vezette támadó sor a Seahawksnál. A Packers elhúzott, ám a találkozó végén hibát hibára halmozott a Green Bay, és csodába illő módon fordítani tudott a Seattle. Sherman és Thompson is megsérült azon a meccsen, és ugyan biztos a mai játékuk, de nem tudni, milyen minőségben lesz jelen a Seahawks védelmének két alapembere.

A Patsnek sem ismeretlen a Super Bowl, Brady nyert már párat pályafutása során. Egyben van most a New England, ráadásul a Pats rendkívül simán jutott a fináléba, mármint az 'elődöntőt' tekintve, mert a Baltimore ellen azért rezgett a léc bőven.

A fogadóirodák sem nagyon tudnak dűlőre jutni, 1.90-1.90-es oddsal fizet mindkét csapat győzelme. Mi sem tippelünk arra, melyik együttes nyer. Igazából lutri. A mi tippünk az, hogy Marshawn Lynch 84.5 yardnál többet fut a meccsen. Lynch egy érdekes figura, ő az, aki nem szeret nyilatkozni a sajtónak. Ha megteszi, akkor sem mond semmit, egy szót, egy mondatot ismétel, legyen bármi a kérdés. Hogy direkt csinálja, vagy valóban egy tuskó, az nem nekünk kell eldönteni. Színes figurája az NFL-nek, és igazából minket most csak érdekel, hogy mit nyújt a pályán. Nos, a Seahawks RB-je a döntőben is elfoglalt ember lesz. Ugye a csapat irányítója, Wilson nem passzolt túl jól a Packers ellen, szóval arra lehet számítani, hogy Lynchet etetni fogják labdával. Az opciós játékoknál Wilson is megindulhat a malacbőrrel, de leginkább Lynch lesz az, aki be fogja horpasztani a Pats védelmét. Lynch egy igazi vadállat, szinte lehetetlen levinni. A 3-4 yardos futásokkal tele lesz a padlás, és ugye sok kicsi sokra megy. De az is valószínű, hogy lesz majd egy-két 15-20 yardos megiramodása, általában az első ember csak lelassítani tudja, kell még 2-3 ember, mire a földre viszik. Lynch akár a meccs MVP-je is lehet, a Seahawks valószínűleg tanult a Packers elleni találkozóból, és támadásban nagyon kevés kockázatvállalást láthatunk majd Wilsonéktól, főleg a meccs elején. Lynch pedig gyűjtögeti majd a yardokat, és jó esély van rá, hogy összejön neki a 100 futott yard fölötti találkozó!

Címkék: sportfogadás, tipp,