Sportfogadás tippek: Franciaország U20 női - Dél-Korea U20 női

2014-08-17
Tegnap már lejátszottak két negyeddöntőt a kanadai U20-as női vb-n, ma pedig pályára lép a maradék négy válogatott is.

Franciaország - Dél-Korea

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.47

Iroda: TippmixPro

Kezdés: holnap 01:00

 

Közép-európai idő szerint holnap hajnalban kerül megrendezésre a Franciaország-Dél-Korea meccs. Az esélyek elég egyértelműek, a francia győzelemre adott 1.33-as odds is jelzi, hogy az európai válogatott a találkozó esélyese. Mi viszont ismét a góloknál maradnánk, ahogy eddig is.

A francia csapat ezen a tornán még nem játszott igazi tétmeccset. Rendkívül könnyű csoportba kerültek, Paraguay, Új-Zéland és Costa Rica telejsen más kategória volt. A három meccsen nagyjából 100-szor lőttek kapura, de igazábó a koncentrációval voltak bajok. Mindhárom meccsen csak az volt a kérdés, hányat lő a francia csapat, de végül egyik ellenfelét sem tömte ki úgy, ahogy tehette volna.

Sőt, a Paraguay elleni harmadik csoportmeccsen, amikor is biztosított volt a továbbjutás, a franciák a cserékkel léptek pályára, csak M'bock Bathy kezdett a kulcsemberek közül. Más kérdés, hogy a 7. percben így is 2-0-ra vezettek a franciák, onnantól pedig alibiztek végig...

Dél-Korea nehezen jutott tovább, de itt van a legjobb nyolc között. Talán egy gyengbb korosztály ez, mint a két évvel ezelőtti, de gyors, kreatív csapat. Simán lőhet gólt, vagy akár gólokat is. A francia védelem ugyanis eddig nem volt tesztelve, akikkel játszottak, azok Dél-Koreánál is 2-3 góllal gyengébb csapatok. Dél-Korea tesztelni fogja a francia védelmet, és láthattuk a Costa Rica - Fraciaország meccsen, hogy a gall kapus is képes butaságokra.

Itt bizony benne van a mérkőzésben, hogy mindkét csapat betalál, de az is kisebb csoda lenne, ha a franciák csak egyszer köszönnének be. Diani, Lavogez, Robert, Sarr és a többiek eddig minden meccsen akkor kerültek ziccerbe, amikor akartak. Ám nem koncentráltak kellőképp, így a 10-0-ás győzelmek helyett, általában be kellett érni kevesebbel. Viszont ha most fejben is ott lesznek, a tipphez szükséges triplát maguk megrúghatják.

A realitás 3-1-es vagy 4-1-es francia siker.

Címkék: sportfogadás, tipp,