Sportfogadás tippek: USA - Litvánia

2014-09-11
Tegnap a spanyol válogatott nagy meglepetésre kikapott Franciaországtól. Ezzel nagyjából el is dőlt a világbajnokság, a Team USA-nek ugyanis nem maradt ellenfele.

USA - Litvánia

Tipp: 163.5 pont felett

Odds: 1.31

Iroda: unibet

Kezdés: ma 21:00

 

A Team USA-nek még nem volt komoly meccse ezen a világbajnokságon, de úgy tűnik, hogy nem is lesz. Tegnap Spanyolország 65-52 arányban kikapott Franciaországtól, értékelhetetlen teljesítményt nyújtva okozott csalódást a szurkolóinak a hispán együttes.

Mindenki várta a Spanyolország-USA meccset, de erről le kell tenni. Az amerikai srácoknak nyílván nincs bajuk az önbizalommal, de valószínűleg fellélegeztek tegnap, amikor a franciák kiverték a legnagyobb ellenfelet. Fariedéknak nincs más dolguk, mint koncentrálni a maradék két meccset, és nem lehet probléma.

Nyílván koncentrálni fognak, Krzizewsky mester azért nem ma kezdte a szakmát, és tudja kezelni a játékosokat. Tudja, mit kell mondani, és ezek a srácok is vannak annyira profik, hogy tudják kezelni ezt a helyzetet. Azért fura lehet nekik is a kialakult szituáció, mert ők is a spanyolok ellen készültek.

Ma Litvánia ellen vélhetően úgy játszanak majd, mint tették az előző körben Szlovénia ellen. Ott bőven 100 pont fölé jutottak, pedig több játékos alulteljesített. Ennek a csapatnak ez az egyik erőssége, hogy akkor is képes bőven 100 fölé menni, ha Curry, vagy mondjuk Harden önmagához képest gyengén teljesít.

Davis és Faried odáig jutott, hogy szinte biztos kettejük közül kerül ki a torna MVP-je, azaz legértékesebb játékosa. Kegyetlen erős ez a páros, Valanciunaséknak meg fog gyűlni a bajuk velük. Litvániát nem nyomja agyon az esélyesség terhe, ezért vélhetően felszabadult játékot látunk majd tőlük. Van az a mondás, hogy egy litván kissrác, aki kosárlabdázásra adja a fejét, hamarabb tanul meg triplát dobni, mint ziccert. Nos, a tripla valóban jó fegyver lehet Davisék ellen. Ha sülnek majd a kinti dobások, Valanciunasnak és társainak is több helyük lehet a palánk alatt.

Sok pontos meccsre számítunk, azért a Team USA képes védekezésben lazítani, amikor nagyobb előnyre tesz szert. A Szlovénia elleni találkozó is gálameccsé fajult a 4. negyedben, még Plumlee is parádézott. USA ma is nagyjából a 100-at karcolja, és inkább felülről, mint alulról. Litvánia pedig hasonlóan a szlovénekhez nem fogja lassítani a játékot. amíg bírják erővel, menni fognak USA után. Minimum 70-75 pontig eljutnak a litvánok is, USA pedig pár ponttal ismét 100 fölé mehet. Ez a 163.5-ös határ egy Litvánia-USA meccsen elég barátinak, és játszhatónak tűnik.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,