Sportfogadás tippek: Brazília - Dél-Korea

2015-12-05
A legutóbbi női kézilabda-világbajnokság nyertese Brazília Dél-Korea elleni kezdi a 2015-ös tornát. Vajon most hogyan sikerül a rajt Amoriméknak?

Brazília - Dél-Korea

Tipp: Dél-Korea góljai 24.5 felett

Odds: 1.68

Iroda: unibet

Kezdés: szombat, 20:30

 

Brazília nagy meglepetésre megnyerte a 2013-as vb-t, többet közt a magyarokat is legyőzve jutott el az aranyéremig. Akkor igencsak egységes volt a brazil csapat, remek kezdő sorral rendelkezett a dél-amerikai válogatott.

Azóta eltelt két év, a Hypo csapatából a brazil lányok szétszéledtek. Nem játszik együtt a mag, így pedig sokkal nehezebb kialakítani az összhangot egy válogatotton belül. A felkészülés szintén nem volt zavartalan, pl. hozzánk hasonlóan nem nagyon játszottak éles edzőmeccset, a szerb tartalékos együttessel tudtak egyet bohóckodni.

Brazília csapatából a 2013-as tornán Amorim MVP volt, azaz a torna legjobbja. Na mármost ő nagyjából most kezdi visszanyerni régi formáját, de az a műtött térd akadályozza őt a játékban. Nem az igazi 'Duda', a koreai lányok gyors irányváltásai nem fognak ízleni annak a térdnek. Cavaleiro, aki szintén a tengelyben védekezik, épp klub nélkül teng-leng, nemrég bontott szerződét román csapatával. Nascimento sem lett fiatalabb, Rodrigues pedig olyan irányító, aki nem feltétlenül azért van a pályán, hogy a társakat helyzetbe hozza, szeret egymaga alkotni. Mondjuk ez több brazil játékosra igaz, így Nascimentóra is.

Dél-Korea gyors, pörgős, pattogós kézit játszik, sok passzal, keresik a lyukakat a falban, és meg is fogják találni. Cavaleirót és Amorimot lábon bármelyik koreai bármikor megveri. Mivel elég sok támadást vezet a koreai csapat, és a brazil is arról híresek, hogy nem igazán szórakoznak sokat, elég sok támadás fut majd végig a pályán mindkét oldalon. Ha képesek a csapatok kevés hibával játszani, itt akár 60 gólt is összejöhet. Ebből Dél-Korea legalább 25-öt biztosan magára vállal, amúgy sem úgy ismerjük őket, mint amely válogatott ne dobhatna akár 30 gólt is meccsenként a legjobbaknak is. Ráadásul most még Ryuék frissek lesznek, simán eljuthatnak 25 lőtt gólig!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,