Sportfogadás tippek: Bayern München - Inter

2015-07-21
Kedd délután 14 órától (CET) Shanghaiban játszik hírverő meccset a Bayern és az Inter csapata. Picit a felkészülést is szolgálja a találkozó, de főleg anyagi szempontból fontos a kluboknak az ázsiai túra.

Bayern München - Inter

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: TippmixPro

Kezdés: 14:00

 

A Kínai túrán a Bayern már játszott egy meccset, a Valenciát verte 4-1-re a bajor együttes. Badstuber, Kirchoff és Dante mellett nem utazott el Kínába sem Ribery, de Robben sem játszik elvileg Kínában. Ez azért nagy veszteség, de mindketten sérültek, így inkább a rehabilitációval foglalkoznak. Ami elég tutinak tűnik, hogy Ribery-t a Bundesliga rajtjáig nem sikerül 'összerakni'.

A Bayern persze nélkülük is erős, és ezt mutatja a Valencia elleni 4-1-es siker is. Thiago, Götze, Müller, Lewa vagy Alaba azért képes lesz megkeverni az olasz védelmet is.

Az Inter osztrák edzőtáborban készült, játszott edzőmeccset a Stuttgarter Kickers ellen, ahol 4-0-ra is vezetett, de 4-3 lett a vége, majd a Serie A-ba jutott Carpival is játszott, annak a találkozónak 4-2 lett a vége. Az Internél is akadnak sérültek, akik nem utaztak Ázsiába: Biabiany, Camara, Dodò, Puscas és Vidic otthon maradt, és a felépüléssel foglalkozik. A nyáron igazolt Miranda végül nem csatlakozik a kerethez.

Akik elutaztak: Handanovic, Carrizo, Berni; Andreolli, D'Ambrosio, Dimarco, Montoya, Murillo, Nagatomo, Juan Jesus, Ranocchia, Santon, Popa; Brozovic, Hernanes, Gnoukouri, Guarin, Kondogbia, Kovacic, Pedro Delgado;  Icardi, Longo, Palacio, Shaqiri, Baldini.

Ez az ázsiai túra kevésbé szolgálja a felkészülést, inkább anyagilag fontos. A mezeladások nagy százaléka tehető az ázsiai kontinensre, többek közt ezért is várjuk, hogy ez sem lesz egy gólszegény meccs. Kell a show a kínaiaknak.

Az Inter védekezése amúgy sem állt össze, ezt mutatja a Stuttgarter Kickerstől kapott tripla, és a Carpi elleni dupla. Ha ezektől a csapatoktól gólokat kapott az Inter, akkor a Bayerntől akár 5-6 gólt is benyelhet. Nyílt meccset várhatunk, vélhetően nem maradunk gólok nélkül!

Címkék: sportfogadás, tipp,