Sportfogadás tippek: Real Betis - Real Madrid

2016-01-24
Szombaton a Barca picit nyögvenyelősen, de hozta a kötelezőt Malagán. Ma a rivális Real Madrid is délre utazik a pontokért, az ellenfél a Real Betis csapata lesz.

Real Betis - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.45

Iroda: sportingbet

Kezdés: vasárnap, 20:30

 

Tegnap írtuk, hogy a Malaga-Barca meccs nem lesz a legszebb, és valóban nem lett az. Ma viszont a Betis-Real Madrid találkozó már a gólokról szólhat! Mióta Zidane vezeti a vendég együttest, azóta két meccs és 10 lőtt gól. Igaz, mindkét találkozót a Bernabeuban játszották Ronaldóék, ma a Betis ellen idegenben lépnek pályára.

Ugyanakkor a Blancóknak szerencséjük van, hisz a Betis nem egy bekkelős csapat, őszinte focit játszanak, és a nagyok ellen mindig nagyot akarnak játszani. Persze, szinte mindig megégnek, de ahogy pl. a Rayo, úgy a Betis is komolyan gondolja minden alkalommal, hogy akár a Real, akár a Madrid az ellenfél, megveri.

Egyébként a Betis nem fut jó szériát, vereségek és döntetlenek váltják egymást egy jó ideje. A 14. helyről már nem kéne lejjebb csúszni, de kész csoda lenne, ha az andalúz együttes ma este pontot szerezne. Még úgy is, hogy Bale nem léphet pályára, ha minden igaz, három hét kényszerpihenő vár rá. Nem jó hír, hisz a Liga talán legjobb formában lévő játékosa volt, de ahol izom van, ott izomsérülés is van... Fontos hiányzója a Betisnek is lesz, Westermann a hazai védelemből dőlt ki, talán még nagyobb érvágás ez a Betis számára, mint Bale kiesése a vendégeknél. Piccini sem lesz ott a vonal mellett a Betisnél, pedig egy ilyen meccsre ő is kegyetlenül felpörgött volna.

Zidane érkezése óta James padozik, Isco kezd, ahogy vélhetően ma is. Kroos és Modric játszik még középen, elöl Bale hiányában Jesé kezdhet Ronaldo és Benzema mellett. Navas előtt pedig Carvajal, Ramos, Pepe és Marcelo, azaz a megszokott négyes. A Betisnél sokkal nehezebb a várható kezdőt meghatározni, Pepe Mel szereti rotálni a játékosait, a Betis nincs ún. alapcsapat. Az biztos, hogy a kapuban Adan áll majd. Előtte Molinero helyettesíti Piccinit, középen Pezzella és Gonzalez, másik szélen Vargas. N'diaye helye a középpályán megkérdőjelezhetetlen, Petros lehet a társa az ütköző zónában. Kadir, Fabian és Cejudo játszhat majd előttük, elöl pedig Castro, a Betis élő legendája.

Ami feltűnik, az a Betis kreatív zónájának minősége. Az ugyanis nem tűnik acélosnak, ha valóban így kezdenek, amire Mel esetében nincs garancia. A Real viszont hengerelni fog, fekszik majd a kontráknak, hogy a Betis sem csak bekkelni fog.

Említettük, hogy Zizou érkezése óta a Real Madrid ötösével szórja a gólokat, nos, tavaly a Betisnek oda-vissza 5 gólt vert a Madrid, és egyet sem kapott. Most akár kaphatna is, de az nagyon valószínű, hogy a Blancók maguk összehozzák a három gólt, sőt ha CR7-nek jó napja van, Bale hiányában egyedül összehozhatja a tipphez szükséges három dugót!

Címkék: sportfogadás, tipp,