Sportfogadás tippek: Nagy-Britannia - Luxemburg

2016-09-07
A mai napra egy kevésbé populáris, kevésbé népszerű eseményt néztünk ki, de a sportfogadásban teljesen mindegy, hogy egy vb-döntőn, avagy egy NBII-es bajnokin nyerünk. A profit az profit, és reméljük, hogy megérzésünk igazolódik.

Nagy-Britannia - Luxemburg

Kosárlabda - EB-selejtező

Online sportfogadási tipp: Luxemburg +27.5 pont

Unibet odds: 1.87

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:00

 

A magyar válogatott játszott a britek és a luxemburgiak ellen is. Látva a két együttest, szerintünk nincs 28 pont a két csapat között. A britek ellen a magyar válogatott végig jól játszott, az első perctől az utolsóig. A védekezés nem mindig volt a maximumon, de belefért a kapott 77 pont, hisz 96-ig jutottak Hangáék. Aztán Luxemburg ellen az első 7 percben szinte minden magyar kísérletből pont született, hullottak a hármasok, így tényleg nagyságrendileg 7 perc alatt kb. 20 ponttal vezetett a magyar csapat. Ezt az előnyt végig őrizték a srácok, Hanga és Vojvoda kevesebbet játszott, így a válogatottunk nem érte el a 100 pontot, amire azért bőven lett volna esély ilyen első 7 perc után. Végül 89-64-re nyertünk, azaz 25 pont volt közte.

25 pont, és nem több

A brit válogatott a magyarok elleni vereség után javítani tudtak. A szétesett Macedóniát 17-el verték, ami meglepetésnek tűnik, de tudni kell, hogy a macedónoknál semmi sincs rendben. Nincsenek a korábbi évek klasszisai, McCalebb, Gechevski, Antic, és nincs egység sem. Márpedig ez csapatjáték. Még az is benne van, hogy kerestek egy kis pénzt a meccs leadásával, de ez csak feltételezés...

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játéksoknak

Luxemburg Macedónia ellen (idegenben) csak 14 ponttal kapott ki, mi is 'csak' 25-el vertük a miniállam válogatottját. Szívvel-lélekkel játszottak, és igazából amikor engedtünk a szorításból, tudtak szép dolgokat produkálni. Aztán ez a kosárlabda olyan műfaj, hogy hiába nyerhettünk volna mi is akár 35-40 ponttal is, a nyeregben lévő csapat gyakran visszasüllyed az ellenfél szintjére. Az előnyben lévő együttesben a jobbak ilyenkor pihennek, hisz sorozatban jönnek a meccsek. Luxemburg pedig ha lőtávolon belül nem is marad, arra azért ügyelni fognak, hogy ne legyen csúnya a vége.

Egyébként pedig ez a brit együttes sem klasszis-csapat, Ben Gordon például romokban hever. Azért 28 pont az kegyetlenül sok, véleményünk szerint maximum olyan 20 körül lehet majd a különbség. Ráadásul a magyarok elleni mérkőzés után a miniálam válogatottja biztosan ügyelni fog a kezdésre. Aztán az is biztos, hogy a britek nem nyitnak majd úgy, ahogy a magyarok tették, hisz nekünk szinte minden sült az első 6-7 percben.

A britek és a luxemburgiak jó kis meccsetz játszanak majd, igazi grund-kosár, gyors tempó, ám rengeteg hiba. Sok pontot várnak a bukik, ami a tippnek nem igazán kedvez, de ha netán a britek mondjuk 100-ig eljutnak, akkor Luxemburg is elmehet lazán 75-ig, ami nekünk bőven elég is!

Címkék: sportfogadás, tipp,