Sportfogadás tippek: Montenegró - Szlovákia (szombat)

2013-06-13
Hihetetlenül szegényes a mai kínálat, mi legalábbis semmi fogadható eseményt nem találtunk. Így picikét előre tekintettünk, és egy jónak tűnő tippet hozunk a szombaton kezdődő női kosár EB-ről! Íme

Montenegró - Szlovákia

Tipp: Montenegró

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: Szombat 12:30

 

A franciaországi női kosár EB-n Montenegró és Szlovákia találkozója nyitja a meccsek sorát. A bukik még picikét a sötétben tapogatóznak, így nem feltétlenül adnak reális oddsokat a meccsekre. Mi például szinte biztosak vagyunk benne, hogy Montenegró csapata elveri a szlovákokat!

Montenegró két évvel ez előtt a lengyelországi EB-n is impresszíven kezdett. A nyitómeccsükön 70-53-ra verték a házigazda lengyeleket, aztán 66-57-re a végső győzelemre is esélyes spanyolokat, majd 76-64-re a németeket. A következő körben 81-60-ra nyomták le a horvátokat, majd 73-68-ra a franciákat!!! Csoportmeccsen még a biztonság kedvéért a letteket is megverték, így hat győztes meccsel kezdtek!

(A negyeddöntőben viszont nagyon besültek, pechükre pont akkor fogtak ki rossz napot a törökök ellen, amikor már nem fért bele a hiba...)

Viszont az látható, hogy nem kezdtek gyengén, sőt!!! A montenegrói csapat kezdő ötöse hihetetlenül erős, ám a padja az keskeny. Ezért fordulhatott elő két éve is, hogy a 7. meccsre elfáradtak a legjobbak.

Most viszont a torna legelején járunk, Montenegró kerete pedig nem sokat változott! De Forge, Dubljevic, Skerovic, Bjelica, Baletic és Perovanovic most is ott van a keretben! (Két éve a lengyelek elleni csoportmeccsen ezzel a hét emberrel játszották végig a meccset)

Szlovákia nem tűnik erősnek. Felkészülési meccseken japánnal játszottak négyszer, de az ázsiai csapatban nincsenek olyan játékosok, mint Perovanovic a montenegróiaknál, japán smallballt játszik. Hogy mi értelme volt velük négyszer is megütközni, az jó kérdés... Egyszer verték a szerbeket, egyszer kikaptak tőlük, de ezekből a meccsekből nem lehet sok tanulságot levonni.Talán Kupcikova, a Kassa játékosa a legjobbjuk, de ő is elmarad a montenegróiak legjobbjaitól. Vynuchalova és Lukacovicova 1.90 feletti centerek, de nem arról híresek, hogy rengeteg ponttal terhelnék az ellenfelek gyűrűit.

Montenegrótól most is erős kezdést várhatunk a tornán, Szlovákiát ennek a csapatnak illene könnyedén elverni. A bet365 1.50-es oddsal fizet montenegrói győzelem esetén, nagy kár lenne kihagyni ezt az oddsot. Montenegrónak arra kell figyelni, nehogy elfogyjanak az egyenes kiesés szakaszra, nagyobb rotációval kéne játszani.

Egyébként valami 'betegség' lehet ez a szűk rotáció, mert emlékezzünk csak a montenegrói női kézi válogatottra, ott is szinte ugyanaz a 7-8 ember játssza végig a tornákat. Nyitómeccsen, amikor még mindenki fitt, nem fognak veszíteni! Szlovákiának majd Ukrajnát kell elverni ki-ki meccsen, mert a törökök ellen sem lesz sok esélyük ...

Ne várjunk szombatig, hogy megfogadjuk a meccset, mert ez az 1.50-es odds vélhetően csökkenni fog!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,