Sportfogadás tippek: Midtjylland - Győri ETO

2016-11-12
A győri csajok a kézi BL-ben egyelőre hibátlanok, 4 meccsből négyet megnyertek. Az ötödik meccsen ahhoz a Midtjyllandhoz utaznak, amely együttest Győrben 12 góllal vertek.

Midtjylland - Győr

Online sportfogadás tipp:Midtjylland + 4 (AH)

Bet365 odds: 1.55

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 15:15

 

Azt a sorsolás után sejteni lehetett, hogy a Győr-CSM-Midtjylland-Rosztov féle négyesben lesz a legnagyobb harc. Kegyetlen erős kvartett, messze a legerősebb mind közül.

A fogadóirodák oddsai alapján a BL-t megnyerni nagyjából 4-5 csapatnak volt reális esélye, abból három együttes ebben a négyesben szerepelt. Nos, könnyen lehet, hogy a BL-győzelemre is esélyes, a nyáron 'megerősített' Rosztov nemhogy nem jut FF-ba, de az első csoportkör után kiesik.

A Rosztov kiesése minden rivális számára kedvező, de ha netán továbblép, akkor is csak 2 pontot vinne magával, ami azért nem sok. A Midtjylland akkor lehetne nyugodt, ha ma nyerne, vagy döntetlent játszana. Na ez az, ami nem tűnik egyszerűnek, hisz a dán együttes Győrben 12 góllal kapott ki... Persze minden meccs más, és egyik mérkőzés sem lefutott.

Itt a női BL-ben pedig annyi a meglepetés, mint égen a csillag. Mondjuk nem is kell messzire menni, elég megnézni az 5. forduló két lejátszott meccsét:

  • -A CSM 7.50-es oddson verte a Rosztovot
  • -A Metz 6.50-es oddson verte a Buducnostot

Szóval ezek után nem lenne meglepetés, ha az előzőekhez hasonló szorzón mondjuk nyerne a Midtjylland. Persze sokakat meglepne, de nem minket!

Amit még érdemes tudni, hogy a Győr az első félidőkben alszik. Pont a Midtjylland elleni találkozó volt kivétel, de a Rosztov, a Rosztov ellen még hátrányban voltak Mörkék a félidőben, és ugyanígy hátrányban voltak a CSM elleni találkozókon is.

Magyarul a Győr 4 meccséből három volt olyan, ahol a félidőben még legalább két góllal az ellenfél vezetett! Ha ma is gyengébben kezdenek Martin lányai, a Midtjylland vérszemet kaphat. Otthon a dán együttes eddig nem viccelt, a Rosztovot és a CSM-et is megverte. A Rosztovot 23, a Bukarestet 21 gólon tartották a dánok, szóval oda kell figyelni. Ráadásul az is biztos, hogy a nagy győri pofon után otthon szeretnék megmutatni a Győr ellen, hogy azért annál sokkal jobbak, mint Győrben láttunk tőlük. Ezt persze tudjuk, hisz az előző idényben Győrben tudtak győzni!

Ugye Löke kivált, ha mondjuk Mörk is kifog egy rossz napot, netán Grimsbö és Kiss Éva is haloványabb lesz, jöhet az ötödik kör újabb meglepetése.

Címkék: sportfogadás, tipp,