Sportfogadás tippek: Barcelona - Valencia

2014-06-10
Érik a Barca-Real döntő az ACB ligában. Mindkét csapat 2-0-ra vezet az elődöntőben, egy győzelemnyire vannak a finálétól. Ma a katalánok bebiztosíthatják a finálét hazai pályán.

Barcelona - Valencia

Tipp: 145.5 pont felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Egy dolog biztos: ez a párharc eddig nem a pontzivatarról szól. Mindkét meccs eléggé szaggatott volt, egy-két játékos nagyot betlizett. Nem volt folyamatos játék, sok játékmegszakítás tarkította a meccseket. Pedig az alapszakaszban nem ez volt jellemző erre a két csapatra.

Most Barcelonában találkoznak, vélhetően más lesz a játék képe is. A katalánok fogják irányítani a meccset, ők diktálják majd a tempót. Június 7-én a két együttes 119 pontos találkozót játszott, ami nagyjából egy rossz női találkozó színvonalát hozta. Púposra verték a gyűrűt, semmi nem akart beesni. Totál betli volt a két együttes, de legalább a Valenciánál Doellman és van Rossom is életjeleket mutatott. Ha az első meccsen is hozzák az átlagukat, most talán 1-1-re áll ez a párharc.

Persze lehet másképp is nézni a dolgokat, és fényezni a védekezést, de az az igazság, hogy nem sültek a kezek. Ma egészen más meccset látunk majd. A Valencia nem tudja hozni azt az agresszivitást, hisz a Palauban azért számíthatunk rá, hogy a Barcának fújnak. Mindenki Barca-Real döntőt akar, és ezt egy-két fújáson sajnos látni is lehet.

Remélhetőleg Oleson is betalál a gyűrűbe, a valenciait nagyon nem érezte a liga egyik legjobb dobója. Tomic viszont annál inkább, a második meccsen egy pont hiányzott a dupla-duplához. Nagyot játszott természetesen Navarro is. A 8 pont tőle nem kiugró, sőt átlag alatti, de a 8 lepattanó azért nem megszokott egy 1-es vagy 2-es poszton játszó guardtól.

Az 100%, hogy a Barca ma el akarja intézni a párharcot, hogy rá tudjon pihenni a döntőre. Az biztos, hogy egy nap előnyük van a Reallal szemben, de csak akkor, ha nyernek. Valószínűleg a Madrid sem nyújtja majd a sorozatot a végtelenségig.

A tippünk az, hogy több pontot látunk majd, mint az első és a második meccsen. Ehhez a minimum 144 ponthoz még csak extrát sem kell játszani, elég egy jó átlagos teljesítmény mindkét együttestől.

Sok sikert mindenkinek, legyen szerencsénk ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,