Sportfogadás tippek: AC Milan - AS Roma

2013-12-16
Az olaszok hétfőre hagyták a desszertet, vagyis az AC Milan-AS Roma találkozót. Persze nehéz lesz fölülmúlni a Nápoly-Intert, de izgalomban itt sem lesz hiány.

AC Milan - AS Roma

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.66

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 20:45

 

Az AC Milan csapata idén is kétarcú. A bajnokságban vergődik a piros-fekete mezes társaság, a BL-ben viszont továbblépett csoportjából. Izgatottan várják tehát a délben kezdődő sorsolást, de hogy őszinték legyünk, nincs olyan csapat a 16 között, ahol a Milan favorit lenne a továbbjutás szempontjából.

A Serie A-ban a 12. helyen áll Allegri együttese. Győzelme esetén a 8. helyre ugrana föl, ami még mindig elég gáz, de azért sokkal jobban festene, mint a tabella hátsó fele. A milánói csapat tragédiája viszont az, hogy innen ők már nem tudnak visszakapaszkodni a legjobb háromba. Jövőre a Milan nem lesz BL-szereplő, és rengeteg pénztől esik el a klub.

Az AS Roma 10 meccset nyert, majd négyet ikszre adott. Legutóbb viszont rangadót nyert a Firenze ellen, így továbbra is tapadnak a Juvéra.

A Milan egy időre letudta a BL-szereplést, most meg kéne nyerni a soron következő bajnokikat. Persze könnyű ezt mondani, de a Milan szellős védelme ellen eddig 15 csapat közül csak három nem tudott gólt szerezni bajnokin. Ez bizony eléggé elszomorító.

Majd pont az AS Roma ne találna be? Vélhetően Tottiék is gurítanak 1-2 gólt a milánói csapatnak. Sőt nyugodtan mondjuk ki, ha itt nem szerez három pontot a hazai csapat, nagyjából kezdheti építeni a jövőt. Ez a jelenlegi társaság ugyanis nem számít élcsapatnak a Serie A-ban.

Persze az AC Milan nem tehet mást, mint lapot kér 19-nél. (Vagy 18-nál, ugyanis pont ennyi pontjuk van...) Egy gól a minimum a mai meccsen, és ott lesz a pályán Balotelli, valamint Kaká. Két totálisan ellentétes felfogású, játékstílusú spíler, de bennük azért ott a váratlan, és ott a góllövés lehetősége.

Ráadásul ha van csapat, amely képes nagyot játszani, amikor senki sem számít rá, az pont az AC Milan. A végletek csapata, szóval senki se legyen meglepve, ha idén először elverik a Rómát.

Jövő héten pedig milánói derbi, szóval még Karácsony előtt eldől, hogy lesz-e értelme a rossoneri tavaszi szezonjának, avagy nem. Ha valamilyen csoda folytán nyeri ezt a két meccset, akkor talán 1-2% esély megmarad a top3-ra, de több aligha.

Címkék: sportfogadás, tipp,