Sportfogadás tippek: Real Madrid - Schalke 04

2015-03-10
Az előző kiírásban is összeakadt ez a két együttes a BL egyenes kieséses szakaszában, akkor a Real Madrid kettős győzelemmel jutott tovább. A párharc első meccsét most is behúzta a spanyol együttes, ma hazai elvileg már csak a két gólos előnyt kell megtartani!

Real Madrid - Schalke 04

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A Real Madrid együttes tehát 2-0-ra nyert Gelsenkirchenben, ezzel pedig megkönnyítette saját dolgát, hisz hazai közönség előtt nyugodtan focizhat. Persze a nyugodtságot idézőjelbe ius tehetnénk, mert minden van most a Reálnál, csak nyugalom nem. Nincs formában a csapat, a bajnokságban becsúszott két ronda meccs, amelynek következtében az FC Barcelona már be is előzte a Real Madridot, és ugye még csak most jön az el Clásicó a Levante elleni bajnoki után.

Persze a BL egy másik sorozat, lehetne külön kezelni, de a BL-ben is ugyanazok a játékosok lépnek pályára, mint a bajnokikon. Márpedig Bale nagyon halovány, Ronaldo a szakítása óta árnyéka önmagának. Benzema szintén nulla, és hiába mondogatják, hogy Isco még úgy-ahogy jól játszik, sok igazság ebben sincs. Kroos egyértelműen fáradt, ami nem csoda, hisz minden meccsen pályán van. Nagyon hiányzik a Modric-Ramos-James trió is, szóval nem ezek a Real Madrid legszeb napjai.

Persze előfordulhat, hogy a Real Madrid varázsütésre lesz ismét a régi. Előfordult már a Barcánál is, hogy krízist emlegettünk, aztán mint látjuk, nyoma sincs krízisnek. A Real Madrid nem lett rossz csapat, csak belekerült egy hullámvölgybe. Viszont ez a mai BL-meccs, és a hétvégi Levante elleni bajnoki pont jó lesz arra, hogy az el Clásicó előtt kicsit felhozzák magukat Ronaldóék.

Ancelotti csapatában ma este vélhetően ugyanaz a 11 játékos lép pályára, amely hétvégén. Casillas véd, Marcelo és Carvajal játszik a védelem szélén, Pepe s Varane középen. Kroos kihagyhatatlan, Isco és Illara játszhat mellette, esetleg Lucas is pályára léphet Illara helyén. Elöl pedig Bale, Ronaldo és Benzema, pedig Bale-nek nagyon jót tenne egy kis pihenő, Jesét nyugodtan be lehetne dobni erre a meccsre, de Ancelotti konok, és ragaszkodik az alapcsapathoz akkor is, ha a játékosok kezen járnak. Jó hír ugyanakkor, hogy Modric a visszatérés küszöbén, és arról is lehetett olvasni, hogy az el Clásicóra talán már James is felépül.

A Schalkénak nincs veszíteni valója, csak olyan közhelyekben bízhat, hogy nincs lefutott meccs, meg a labda gömbölyű, szóval ilyesmi. Tele van a csapat sérülttel, Fahrmann kapus mellett, Draxler, Obasi és Farfan idén még nem lépett pályára. Boateng eltiltott, és nem biztos Matip, Kolasinac, Höger és Goretzka játéka sem.

Di Matteo elsősorban arról ismeretes, hogy remekül megszervezi csapata védekezését, de ma a Schalkénak támadni kell, méghozzá hatékonyan. Ez persze lehetőséget teremt majd a Realnak a kontrákhoz, de a német együttesnek kockázatott kell vállalni, mese nincs.

A Schalke kapuját Wellenreuter védi, aki a BVB elleni derbin a harmadik BVB-gólnál hatalmasat hibázott, jó a rosszban, hogy 2-0-nál szinte már mindegy volt. A védelemben Ayhan, Höwedes és Nastasic játszik középen, a széleket Barnetta és Fuchs zárhatja le. Ennek a két embernek nagy melója lesz, hisz egyrészt a támadásokat is segíteniük kell, másrészt nem szabad, hogy teret hagyjanak Ronaldo és Bale előtt. Középen Höger, Neustadter és Meyer játszik, elöl pedig Chupo-Moting és Huntelaar. Utóbbi volt a Real Madrid játékosa is, de kevésbé volt sikeres időszak az a holland támadó életében.

Reméljük, hogy a Schalke minden mindegy alapon lép pályára, és nem adja fel a meccset. Mondjuk német csapatra nem jellemző, szóval tényleg joggal bízhatunk benne, hogy látunk majd gólokat. A Reálnak lehet gólt lőni, ezt bizonyította a Villarreal és a Bilbao is, ugyanakkor a Madridnak is össze kell kapnia magát, és hol, ha nem hazai pályán. Vélhetően mindkét csapat szerez majd gólt/gólokat, aligha fogunk unatkozni ma este.

Tipp: 3-1, vagy 4-1

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,