Sportfogadás tippek: Valencia - Eibar

2015-05-03
A Valencia hétközi meccsén csak 1-1-et játszott a Rayo ellen. A Sevilla viszont nyert az Eibar ellen, így a Valencia sem nagyon tehet mást, mint megveri a kis északi együttest. Kell a győzelem a Denevéreseknek, mert a következő körben a Real Madrid lesz az ellenfél, ott pedig könnyen becsúszhat egy zakó.

Valencia - Eibar

Tipp: Valencia győzelem

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 19:00

 

A Valencia és a Sevilla nagy versenyfutásban van, mert a 4. hely BL-indulást ért, az 5. pozició viszont már csak az Európa Liga indulásra jogosít. Anyagilag nagyon nem mindegy, melyik sorozatban indul egy csapat. Tegnap a Sevilla kikapott a Real Madridtól, így a Valencia lépéselőnyben van, hisz sokkal könnyebb meccs vár rá a mai napon. Az Eibart hazai környezetben meg kell verni, és aligha lesz ezzel problémája Nuno csapatának. Otthon, a Mestallában a Valencia nagyon kemény ellenfél, és bizony jövő héten a Real Madrid sem mehet ott biztosra. Főleg, ha majd a BL-ben az első meccsen szoros meccset játszik a Juvéval.

Az a mérkőzés még odébb van, ma hozni kell a kötelezőt Negredóéknak. Mindenki egészséges, a védelem egységes, masszív a középpálya, és rendkívül kreatív a támadó zóna. Nem kérdés, hogy melyik a jobb csapat, ráadásul az Eibar kisebb hullámvölgyben van, utolsó három meccsét maradéktalanul elveszítette. A Sevilla pl. a hétközi meccsen két korai góllal jelentkezett, esélye sem volt az újoncnak.

Sokkal jobb, sokkal egységesebb csapat a Valencia, és minden poszton minőségi játékos focizik a Túria-parti együttesben. Ezt a fontos találkozót nem fogja elszórakozni Nuno mester legénysége. Nem túl magas az 1.22-es odds, de jönni fog, más pedig nem számít!

sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,