Sportfogadás tippek: Real Sociedad - Sevilla

2017-01-07
Folytatódik a spanyol bajnokság, röpke két hét szünet után ismét folytatódik a versenyfutás a bajnoki címért és a minél jobb helyezésekért.

Real Sociedad - Sevilla

Online sportfogadási tipp:  Lapok száma 5.5 felett

Unibet odds: 1.80

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 20:45

 

Parázs kis meccsnek ígérkezik a Sociedad-Sevilla párharc. A hazai együttes az 5. helyen áll, míg a Sevilla jelenleg a 3. pozíciót tudhatja magáénak Nagyon fontos meccs ez, egyértelmű cél a top4 és a BL-indulási jog kiharcolása mindkét oldalon. Ha a Sevilla netán nyerni tudna, a most meglévő 4 pont távolság 7-re hízna.

A Sevillától hiányzik Tremuolinas, Khron-Dehli, Rami és Carrico, így a védekezéssel lehetnek gondok. Eleve idegenben nem túl acélos a Sevilla, míg a Sociedad otthon a legjobbak közé tartozik.

A szakportálok sok-gólos találkozóra számítanak, és reméljük, hogy így is lesz. Mi viszont inkább a sárgákra és pirosakra tippelünk. Juan Martinez Munuera fújja majd a sípot, és vélhetően lesz dolga bőven. Jó kis észak-dél csata, az andalúzok felutaznak északra, ahol ritkán érzik jól magukat. Pláne nem ebben az időszakban, amikor is északon azért jóval hidegebb van, mint Andalúziában. A hőmérséklet lehet hűvös, de a meccs parázs lesz. Mindkét középpályán megvannak azok a spílerek, akik nem nagyon hoznak le hasonlóan kiélezett meccset lap nélkül, és ugyanúgy megvannak a jól cselező játékosok, akiket az ellenfél védői szabályosan nehezen tudnak tartani. Valószínűleg majd az a bizonyos gyógyszer is elgurul egyik-másik játékosnál, és ne feledjük azt sem, hogy most igencsak labdaéhesek a srácok, feltöltődtek energiával, szóval nem valószínű, hogy egy érzelmek nélküli langyos szombat esti meccset látunk majd. Munuera pedig ha nem is a legnagyobb kártyás a ligában, azért nem riad vissza a lapokkal való fegyelmezéstől.

Címkék: sportfogadás, tipp,