Sportfogadás tippek: Napoli - Slovan Bratislava

2014-12-11
Az Európa Liga I csoportjában a Napolinak nyernie kéne, hogy megnyerje csoportját. Nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, hisz a pozsonyi együttes eddig öt meccséből ötöt elveszített. Csodaszámba menne, ha pont Nápolyban tudna nyerni a Slovan!

Napoli - Slovan

Tipp: Napoli góljai 2.5 felett

Odds: 1-66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Az I csoportban a Napoli továbbjutását semmi sem veszélyezteti. A Young Boys elleni összevetésben jobb az olasz csapat, és a Bern valamint a Prága meccsén nem szerezhet 3 pontot mindkét együttes. A Napolinak tehát egy picike célja lehet, ez pedig a csoportgyőzelem.

Persze abban biztosak lehetünk, hogy a Nápoly tartalékos lesz, hétvégén jön a Milan elleni rangadó a Serie A-ban. Csak az 5. az olasz pontvadászatban a Nápoly, legutóbb az Empoli ellen sikerült 2-2-es döntetlent játszani. Ami viszont tény, eddig az EL-ben a San Paolóban a Prága és a Bern is 3-3 gólt kapott, pedig elvileg ezek erősebb csapatok, mint a Slovan Bratislava.

A Pozsony nem nagyon izgatja magát, öt zakó, vagy hat, teljesen mindegy. A Slovannak ez az utolsó tétmeccs idén, e találkozót követően pihenőre vonulnak a srácok. A Slovannál egyébként az őszi hullámvölgy után kezdett magához térni a csapat, utolsó két bajnokiját behúzta.

Azért ősszel volt ott gond bőven, sorra bukták a bajnokikat, az EL-ben sem jött össze semmi, sőt lehetett olvasni egy kis berni tivornyáról is, nem csoda tehát, hogy még pont nélkül áll a Pozsony az EL-ben.

Ma a szlovák csapat játékosai azon lesznek, hogy meg ne sérüljenek egy számukra totálisan tét nélküli meccsen. Ha van eszük, elmennek "tippmixűni" is...

A Nápolyban helyet kap majd több bizonyítani vágyó játékos, sokkal élesebb lesz az olasz együttes. Izgulni való nincs,a  továbbjutás megvan. Jön egy olyan ellenfél, amely csak a meccs végét várja, lehet egy gálát rendezni a Milan elleni bajnoki előtt.

A mi tippünk az, hogy a Napoli a Pozsonynak is meglövi azt a hármat, melyet meglőtt a Bernnek és a Prágának is.

Címkék: sportfogadás, tipp,