Sportfogadás tippek: SKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva

2015-03-30
A KHL rájátszásának nyugati elődöntőjében a CSZKA Moszkva 2-0-ra vezet összesítésben a SKA ellen. Ma rendezik a párharc 3. találkozóját Szentpéterváron.

SKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

A nyugati elődöntőben tehát 2-0-ra vezet a CSZKA, ha ma nyerni tud Szentpéterváron, akkor 3-0-ról a SKA-nak lehetetlen visszajönni, és fordítani a párharc állásán.

A két együttes első meccsét itt a play off-ban a Moszkva nyerte, minden harmadban ütött 1-1-gólt, így 3-0-ra nyert, mivel egyet sem kapott. Galimov lehúzta a rolót, a SKA játékosai képtelenek voltak gólt szerezni. A párharc 2. meccsén már betalált a SKA kétszer is, de így is csak 2-2-re hozta a szentpétervári együttes a 60 percet, aztán a hosszabbításban Lyubimov talált be, és nyert a Moszkva.

A 2. meccs maratoni hosszúságú volt, így a két csapat közel 100 kapuralövést hozott össze. Volt kiállítás is bőven, ehhez képest az a 4 gól nem túl sok a három harmad alatt. Ma talán gólgazdagabb meccset látunk, a SKA hazai jégen képes megszórni ellenfeleit. Ebben a szezonban az alapszakaszban kétszer játszott a Jégpalotában a SKA és a CSZKA, mindkét mérkőzésen Kovalchukék nyertek. Még az előző év novemberében 5-3-ra, majd már 2015 januárjában 3-1-re.

A hazaiaknak ma délután (arrafelé este) apait-anyait bele kell adni. Nincs mese, meg kell törni a Moszkvát!  A tipphez szükséges négy gólt össze fogják hozni a csapatok, ennek a két szentpétervári találkozónak más összképe lesz, 6-7 gól sem kizárt meccsenként!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,