Sportfogadás tippek: Partizani Tirana - RB Salzburg

2016-07-26
Ha kedd, akkor BL-selejtezők! Sajnos magyar csapatnak már nem szurkolhatunk, a Ferencváros csúnyán lebőgött a Partizani ellen, amely most a Salzburgot fogadja.

Partizani - Red Bull Salzburg

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól alatt

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: kedd, 19:00

 

Szégyen és gyalázat volt, amit az FTC bemutatott a Partizani elleni meccseken, főleg a visszavágón! Semmi ötlet, semmi lendület. Valószínűleg sokan láttuk, ahogy a Partizani öli a focit, az FTC pedig tesze-tosza módon képtelen ritmust váltani. Ha Hüsingről nem pattan be az öngól, sosem lő gólt a Partizani, és emlékezhetünk az odavágóra, ott is kellett egy nagy védelmi hiba, ami az albánok gólját eredményezte.

Ez a Partizani már az FTC ellen is csak a játékot ölte. Egy dolgot csináltak jól, ez pedig a játék tördelése volt. Abban profik, és szimulálásban is jók. Ezen kívül egy tök átlagos együttes, egy vicc, hogy ilyen csapatok nevét és a Bajnokok Ligáját egy mondatban kell említeni.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak

A Salzburg kettős győzelemmel lépett túl a Liepaján, ám a várt fölényes győzelmek elmaradtak. Salzburgban csak 1-0-ra nyert a Red Bull, Lettországban 2-0-ra. Hétvégén bajnokin 3-1-es zakóval nyitották az osztrák pontvadászatot, de nem az alapcsapat játszott. Már félidőben 3-0-ra égtek a salzburgiak, vélhetően a Partizani ellen tartalékoltak.

Azt is megéltük, hogy a Salzburg is erőt gyűjt a Partizani elleni meccsre, nem könnyű játszani az albánok ellen, mert valóban totál idegesítő dolgokat művelnek a pályán. Vélhetően a Red Bull ellen is próbálnak majd játszani az idővel, és igazából az osztrák együttes sincs most olyan erős, hogy Albániában gálázzon. Az előző körben a Liepaja ellen sem ment a góllövés, hétvégén bajnokin is langyos volt a Salzburg. A Red Bull egyelőre nem adott szárnyakat, szóval a vendég együttestől max. két gólt várhatunk, de azt is erős jóindulattal. A Partizani meg hazai pályán is a 0-0-át védi majd, szóval a 2.5 gól alatt opció 1.72-es szorzó mellett egészen jónak tűnik erre a találkozóra.

Tipp: 0-1, vagy 0-0

Címkék: sportfogadás, tipp,